ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

5/12/10

Ανθρωπιστική βοήθεια

Χέρι βοηθείας αποφάσισε να παράσχει η χώρα μας στην πλημμυροπαθή Αλβανία. Αποστολές έρευνας και διάσωσης, αλλά και αεροσκάφη για τη μεταφορά εφοδίων στις περιοχές
 
 
Χέρι βοηθείας αποφάσισε να παράσχει στην Αλβανία η χώρα μας, ενώ από το απόγευμα του Σαββάτου αποστολές έρευνας και διάσωσης μεταφέρονται στη χώρα, αλλά και αεροσκάφη μεταφοράς εφοδίων στις περιοχές που έχουν αποκλειστεί από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες.
Σύμφωνα με επίσημες ανακοινώσεις του υπουργείου Εξωτερικών, η αποστολή των ελληνικών πληρωμάτων μετακινείται στην Αλβανία, με ένα ελικόπτερο Super Puma, το οποίο μεταφέρει πληρώματα συνολικά 11 ατόμων και ένα ελικόπτερο Chinook, με πλήρωμα 4 ατόμων.

Η αποστολή οργανώθηκε έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία του υπουργού Εξωτερικών της Αλβανίας, Edmond Haxhinasto, με τον υπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Δρούτσα.
Ο κ. Haxhinasto ενημέρωσε τον Έλληνα ομόλογο του ότι οι αλβανικές αρχές θα κάνουν χρήση της προσφοράς, που είχε διατυπώσει ο κ. Δρούτσας για την αποστολή μέσων αρωγής στις περιοχές της Αλβανίας που επλήγησαν τις τελευταίες ημέρες από εκτεταμένες πλημμύρες.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες