ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

12/12/10

Η Οδύσσεια των επιβατών

Μετ' εμποδίων θα διεξάγονται οι μετακινήσεις από σήμερα μέχρι και την Πέμπτη, λόγω στάσεων εργασίας και απεργιών των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Αναλυτικά το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων
Η εβδομάδα των παθών ξεκινάει από σήμερα Κυριακή για το επιβατικό κοινό, καθώς οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς προχωρούν σε στάσεις εργασίας και απεργίες, ξεκινώντας από την Κυριακή.

Σήμερα τα μέσα μαζικής μεταφοράς τραβούν χειρόφρενο από τις 10:00 το πρωί έως τις 16:00 το απόγευμα.
Στάση εργασίας σε όλα τα μέσα θα πραγματοποιηθεί και την Δευτέρα από τις 11:00 έως τις 17:00. Ακόμα πιο δύσκολες θα είναι οι μετακινήσεις την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου, καθώς έχει προκηρυχθεί 24ωρη απεργία.
Την Τετάρτη, ημέρα 24ωρης πανελλαδικής απεργίας, θα πραγματοποιηθούν στάσεις εργασίας σε όλα τα μέσα πλην των λεωφορείων (θα κάνουν στάσεις στην αρχή και στη λήξη της βάρδιας), για όλη τη μέρα εκτός από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα, ώστε να μετακινηθούν οι διαδηλωτές στα συλλαλητήρια της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.
Τέλος, την Πέμπτη τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα παραμείνουν ακινητοποιημένα καθώς έχει προγραμματιστεί νέα 24ωρη απεργία.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες