ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

12/12/10

Μέτρα για τον λαό, χλιδή για ΔΝΤ



Πέτρα την καρδιά τους έκαναν οι ελεγκτές του ΔΝΤ. Μετά τις αντιδράσεις για το πανάκριβο διαμέρισμα στη Δ. Αρεοπαγίτου, μετακόμισαν σε πολυτελές διαμέρισμα στη Φιλοθέη. Πρόκληση και πάλι το ενοίκιο. Οι ανέσεις και το σύμφωνο εχεμύθειας με τον ιδιοκτήτη
Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για το διαμέρισμα-βάση του ΔΝΤ στην Ελλάδα και το ενοίκιο των 9.000 ευρώ, ο Μπομπ Τράα, δεν είναι πλέον κάτοικος της Δ. Αρεοπαγίτου, αλλά της Φιλοθέης.

Ο σάλος που είχε ξεσπάσει, είχαν αναγκάσει τον επικεφαλής του ΔΝΤ να δώσει εντολή για μετακόμιση, καθώς το ύψος του ενοικίου προκαλούσε την κοινή γνώμη στην Ελλάδα.
Ωστόσο ο απεσταλμένος του ΔΝΤ στην Ελλάδα Μπομπ Τράα, δεν γινόταν να πάει όπου και όπου και έτσι σύμφωνα με το "Πρώτο Θέμα" μετακόμισε σε μεζονέτα στη Φιλοθέη, με ενοίκιο 5.000 ευρώ το μήνα!
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η μετακόμιση έγινε την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου, με τους γείτονες του στη Δ. Αρεοπαγίτου να γίνονται μάρτυρες της μεταφοράς πανάκριβων επίπλων.
Έτσι, ο κ. Τράα μεταφέρθηκε στο "φτωχικό" της Φιλοθέης, του οποίου η αξία αγγίζει τα 2.000.000 ευρώ. Το ενοίκιο των 5.000 ευρώ αφορά στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου, ενώ ο αξιωματούχος του ΔΝΤ θα έχει αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης του Roof Garden.
Το διαμέρισμα έχει συνολικό εμβαδόν 220 τ.μ. και περιλαμβάνει τρία υπνοδωμάτια, ένα master, ένα μεγάλο σαλόνι με τζάκι, ανεξάρτητη κουζίνα, δύο μπάνια, ένα WC, χώρο 25 τ.μ. με μίνι μπαρ και μπιλιάρδο, αλλά και ανεξάρτητο στούντιο υπηρεσίας για την οικιακή βοηθό.
Τέλος, οι ελεγκτές του ΔΝΤ επέβαλαν στον ιδιοκτήτη την υπογραφή συμφώνου εχεμύθειας σχετικά με τις λεπτομέρειες του συμβολαίου, ωστόσο το ποσό αναφερόταν σε αγγελία που είχε βάλει ο ιδιοκτήτης όταν έψαχνε ενοικιαστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες