ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

15/12/10

βίαια επεισόδια στην Αθήνα-Τεταμένη η ατμόσφαιρα έξω από το Πολυτεχνείο


Η ένταση μεταφέρθηκε στο Πολυτεχνείο σύμφωνα με πληροφορίες. Περίπου 1.000 άτομα προσπαθούν να βρουν καταφύγιο στο πανεπιστημιακό άσυλο ενώ ο «πόλεμος» με τις μολότοφ συνεχίζεται.
Βίαια επεισόδια στην Αθήνα-Τεταμένη η ατμόσφαιρα έξω από το Πολυτεχνείο
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται έξω από το κτίριο ενώ έχουν προχωρήσει και σε πέντε προσαγωγές. Στα Προπύλαια σημειώθηκαν εκτεταμένες υλικές ζημιές σε καταστήματα και κάηκαν τρία αυτοκίνητα. Όλο το κέντρο της Αθήνας εξακολουθεί να είναι απροσπέλαστο. Κλειστές οι παρακάτω οδοί:Λεωφόρος Αλεξάνδρας-Πατησίων-Αμαλίας-Σταδίου-Πανεπιστημίου-Ακαδημίας-Β. Αμαλίας




ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ
Πριν από λίγο άρχισε σιγά σιγά η λήξη της πορείας της ΓΣΕΕ ενώ λίγη ώρα νωρίτερα πληροφορίες ανέφεραν ότι σημειώθηκαν επεισόδια και έξω από τα γραφεία της. Οι κουκουλοφόροι πετούσαν για ώρα αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ σε όλο το μήκος της Πανεπιστημίου ενώ σημειώθηκαν υλικές ζημιές και σε καταστήματα
Αποπνικτική είναι αυτή την ώρα η ατμόσφαιρα στη πλατεία Συντάγματος. Το σκηνικό έχει αλλάξει καθώς οι ειρηνικές πορείες των εργαζομένων έχουν δώσει την θέση τους σε επεισόδια μεταξύ κουκουλοφόρων και δυνάμεων των ΜΑΤ.
Καμένα και κατεστραμμένα αυτοκίνητα αφήνουν πίσω τους ενώ οι διαδηλωτές προσπαθούν να απομονώσουν τους ταραξίες. Η πορεία των εργαζομένων της ΓΣΕΕ ενώ χαρακτηρίζεται ως μια από τις μεγαλύτερες, δεν κατάφερε να φτάσει έξω από την Βουλή όπως ήταν προγραμματισμένο. Ομάδες περιφρούρησης την πορείας ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ ανέκοψαν την πορεία πριν την πλατεία Συντάγματος για να μην μπει ο κόσμος στο “πολεμικό” σκηνικό, αλλά και να αποκλειστούν οι κουκουλοφόροι εκτός πορείας.
Εκτεταμένη είναι αυτή την ώρα η χρήση δακρυγόνων ενώ οι διαδηλωτές κατευθύνονται προς την πλατεία Ομονοίας.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες