ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

13/1/11

900 μέρες αναρρωτική, σε υπάλληλο του ΙΚΑ



Κάπως έτσι σπαταλούν το δημόσιο χρήμα οι «κοπρίτες» του ελληνικού δημοσίου... Οι αρμόδιοι ελεγκτικοί μηχανισμοί της διοίκησης του ΙΚΑ ερευνούν την περίπτωση υπαλλήλου του ιδρύματος στην Καλαμάτα που έχει πάρει 900 ημέρες αναρρωτική άδεια από το 2001, εκ των οποίων τουλάχιστον οι 600 περίπου είναι οφθαλμοφανώς παράνομες
900 μέρες αναρρωτική, σε υπάλληλο του ΙΚΑ
Η πρόσφατη συμπλήρωση φακέλων τμηματαρχών που ζήτησαν οι κεντρικές υπηρεσίες έφερε τους υπευθύνους του τοπικού υποκαταστήματος μπροστά στο απίστευτο φαινόμενο ένας συνάδελφός τους να έχει κάνει τόσο μεγάλη εκμετάλλευση των δικαιωμάτων του. Βέβαια δεν πρέπει να εξεπλάγησαν ιδιαιτέρως καθώς μέσες-άκρες το θέμα ήταν γνωστό, όπως κοινό μυστικό αποτελεί και ο τρόπος με τον οποίον αυτό γινόταν, αλλά και το πρόσωπο που στήριζε τον δήθεν άρρωστο υπάλληλο του ΙΚΑ.
Τώρα αναμένεται η απόφαση των κεντρικών υπηρεσιών που σίγουρα θα ζητήσουν πίσω τα χρήματα τα οποία εισέπραξε παράνομα ο εν λόγω υπάλληλος, ενώ θα κινηθούν και οι παράλληλες πειθαρχικές και ποινικές διαδικασίες.
Στην προσπάθειά μας να συγκεντρώσουμε περισσότερα στοιχεία για την περίπτωση -λόγω της απουσίας του διευθυντή Περ. Γεωργακόπουλου σε κανονική άδεια- το μόνο που καταφέραμε να μάθουμε, από ακριτομυθίες στο χώρο εργασίας του, είναι ότι ο εν λόγω υπάλληλος φέρεται να έκανε χρήση αναρρωτικής άδειας παίζοντας ενεργό ρόλο στην προεκλογική εκστρατεία υποψήφιου περιφερειάρχη, με τον οποίο πολιτευόταν η σύζυγός του.
Το Newsday επικοινώνησε με τους αρμόδιους αναζητώντας μία απάντηση για το συγκεκριμένο θέμα. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε λάβει κάποια απάντηση, ούτε κάποια επίσημη πληροφορία από τους ιθύνοντες. Εμείς από την πλευρά μας θα αναμένουμε.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες