ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

13/1/11

Πάγκαλος: Η επιστροφή



Για προσωπικές απόψεις που συμμερίζεται απολύτως έκανε λόγο ο Θ.Πάγκαλος, για τους "'άξεστους" αγωνιστές του '21 και τους κοπρίτες δημοσίους υπαλλήλους, για τους οποίους όμως διευκρίνισε ότι αφορούν μόνον εκείνους που προσελήφθησαν με ρουσφέτι. Σιβυλλική δήλωση για τον πρωθυπουργό
Στη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι εκφράζει προσωπικές απόψεις παρέπεμψε ο Θ.Πάγκαλος, ενώ είπε σιβυλλικά απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους να μην είναι τόσο σίγουροι ότι θέλει να τον δει ο πρωθυπουργός, μετά το τέλος της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου και ενώ όλοι περίμεναν νέες ρουκέτες ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δεν τους άφησε παραπονεμένους.

Οτι έχει προσωπικές απόψεις τις οποίες έχει δικαίωμα να τις εκφράζει, απάντησε για τα περί άξεστων αγωνιστών του 1821 ο Θ.Πάγκαλος, επιβεβαιώνοντας έτσι ότι πράγματι απηχεί τις απόψεις του η συγκεκριμένη αναφορά.
Σχετικά με τις δηλώσεις του αναφορικά με τους δημόσιους υπαλλήλους, καθώς επίσης και με αναφορές του σε ομιλία του στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, αποσπάσματα της οποίας αναπαρήχθησαν, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δικαιολόγησε τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Γ. Πεταλωτή ότι εξέφραζε προσωπικές απόψεις. Όπως συμπλήρωσε, άλλωστε, ο ίδιος δεν μιλούσε για το κυβερνητικό έργο, ούτε μιλούσε ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι έχει και προσωπικές σκέψεις, τις οποίες έχει δικαίωμα και να τις εκφράζει, όπως για παράδειγμα σχετικά με θέματα όπως η Ελληνική Επανάσταση.
Για τα σχόλια του που αφορούσαν τους δημόσιους υπαλλήλους εξήγησε ότι δεν γενίκευσε και ειδικότερα για τον χαρακτηρισμό "κοπρίτη" που χρησιμοποίησε, μιλώντας σε εφημερίδα, τον απέδωσε στις περιπτώσεις εκείνες που "οι διορισμοί έγιναν με πολιτικό ρουσφέτι", συμπληρώνοντας ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει διαφορετικούς χαρακτηρισμούς για αυτές τις περιπτώσεις, όπως "τεμπέλης" ή "ανίκανους".
Ερωτηθείς ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης για το ενδεχόμενο να υπάρξει συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό, απάντησε μάλλον συβιλλικά: "Μην είστε τόσο σίγουροι ότι ο πρωθυπουργός θέλει να με δει. Κάτι ξέρω εγώ που το λέω". 
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες