ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

6/1/11

Τα αρνητικά ρεκορ της Ελλάδας συνεχίζονται …

Τα αρνητικά ρεκορ της Ελλάδας συνεχίζονται …Νέο αρνητικό ρεκόρ για τη χώρα μας αυτές τις ημέρες, καθώς απολαμβάνει την πρώτη θέση τώρα, εκτός από τη λίστα με τις μεγαλύτερες πιθανότητες χρεοκοπίας, και στην ίδια λίστα με τα μεγαλύτερα CDS σε κρατικό επίπεδο.
Τα CDS στην Ελλάδα έχουν ανέλθει και πάλι σε δυσθεώρητα ύψη, ξεπερνώντας αυτά της Βενεζουέλας, ενώ από τα πλέον αξιοσημείωτα οι αποδόσεις των ομολόγων λήξης Μαΐου 2014 στο 15,10% με 1375 μονάδες βάσης spread. Επίπεδα χρεοκοπίας.
Στη γενική κατάταξη της η CMA, διαμορφώνει τις πιθανότητες της Ελλάδας να χρεοκοπήσει στο 58,51%, δηλαδή σχεδόν επτά ποσοστιαίες μονάδες υψηλότερα σε σχέση με τη δεύτερη Βενεζουέλα. Υπενθυμίζεται εδώ ότι παραμονές της υπογραφής του Μνημονίου από την ελληνική κυβέρνηση και συγκεκριμένα στις 6 Μαΐου, οι πιθανότητες δεν ξεπερνούσαν το 51%.
Σήμερα στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Βενεζουέλα με πιθανότητες 51,12%. Στην τρίτη θέση επανήλθε η Ιρλανδία με πιθανότητες 41,56% και στην τέταρτη η Πορτογαλία με πιθανότητες 35,79%. Μέσα στη 10αδα και η Ισπανία, η οποία βρίσκεται υπό την απειλή της υποβάθμισης από τους οίκους.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες