ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

6/1/11

Τα όρια της εξαθλίωσης



Μόνο τα όρια της εξαθλίωσης μεταναστών που ζουν στο κέντρο της Αθήνας μπορούν να δείξουν οι καταγγελίες ότι κλέβουν σκυλιά από τους ιδιοκτήτες τους, έξω από σούπερ μάρκετ και στο δρόμο για να χορτάσουν την πείνα τους

Σοκ προκαλούν οι καταγγελίες πως στο κέντρο της Αθήνας, μετανάστες κλέβουν σκυλιά από σπίτια και στη συνέχεια τα μαγειρεύουν. Το φαινόμενο έχει ενταθεί, κυρίως λόγω της οικονομικής εξαθλίωσης που πλήττει τα χαμηλά οικονομικά στρώματα, αλλά και λόγω της έλλειψης μεροκάματων, ενώ σε πολλές γειτονιές του κέντρου, δεκάδες αδέσποτα πέφτουν θύματα της ανθρώπινης απόγνωσης.

Αυτό υποστηρίζει ρεπορτάζ της εφημερίδας "Το Ποντίκι", το οποίο όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, έχει ήδη δεχτεί δεκάδες καταγγελίες για κλοπή σκυλιών με σκοπό τη βρώση.
Μέχρι στιγμής, το φαινόμενο είναι πιο έντονο στις οδούς Φυλής, Πιπίνου, Αγίου Μελετίου, Αριστοτέλους και Πατησίων, ενώ σημειώνεται πως τα σκυλιά στις συγκεκριμένες περιοχές έχουν αρχίσει να μειώνονται.
Μάλιστα, αν και στην αρχή θεωρήθηκε πως ίσως κάποιοι είχαν πετάξει φόλες, τελικά κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί, επειδή οι κάτοικοι δεν έβρισκαν τα πτώματά τους.
Πολλά από τα σκυλάκια που έχουν εξαφανιστεί ήταν αδέσποτα και είχαν υιοθετηθεί από κατοίκους, οι οποίοι τα φρόντιζαν τον τελευταίο καιρό.
Μάλιστα, κάτοικος της περιοχής ανέφερε στην εφημερίδα πως "κυρίως μετανάστες που ζουν εξαθλιωμένοι αρπάζουν μικρά σκυλιά από ηλικιωμένους. Δεν τους χτυπούν. Το μόνο που προσπαθούν είναι να τους πιάσουν απροετοίμαστους, ώστε να κλέψουν τα τετράποδα".
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες