ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

6/1/11

Συγκεντρώσεις για φράχτη



Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας προγραμματίζονται για το Σάββατο από οργανώσεις για τους πρόσφυγες για τον φράχτη που σκοπεύει να εγκαταστήσει στον Έβρο το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
Η αγανάκτηση των μη κυβερνητικών οργανώσεων για τους πρόσφυγες για την κατασκευή φράγματος 12,5 χλμ στα χερσαία σύνορα του Έβρου, με σκοπό την οριστική διακοπή της παράνομης εισροής μεταναστών στη χώρα μας, μεταφέρεται στους δρόμους, με συλλαλητήρια και συναυλίες που διοργανώνονται ήδη τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε άλλες ευρωπαϊκές μητροπόλεις.

Έτσι, για το Σάββατο 15 Ιανουαρίου έχει προγραμματιστεί αντιρατσιστικό συλλαλητήριο, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί συναυλία στον Άγιο Παντελεήμονα.
Το Σάββατο 15 Ιανουαρίου θα γίνουν ταυτόχρονα σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις ειρηνικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, έξω από πρεσβείες και προξενεία της Ελλάδας, για το θέμα των προσφύγων και την κατασκευή φράχτη.
Το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες σε ανακοίνωσή του σχετικά με τη δημιουργία φράχτη στον Έβρο υπενθυμίζει ότι ανάλογα ή και διαφορετικά μέτρα, που έχουν ληφθεί στο παρελθόν τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ουδέποτε κατάφεραν να λύσουν το θέμα της παράτυπης μετανάστευση.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες