ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

10/2/11

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ 10/02/2011

Χιμένεθ: «Δεν ξέρω αν θα μείνω»

Την αποκάλυψη πως απέρριψε πρόταση από την Ισπανία έκανε στους παίκτες της ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ, δεσμευόμενος πως θα παραμείνει στην ομάδα μέχρι το τέλος της περιόδου, αλλά αφήνοντας ορθάνοικτο το ενδεχόμενο να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2012.

Χαμός για ένα εισιτήριο!

Ουρές από τα ξημερώματα έχουν σχηματιστεί φίλαθλοι του Ολυμπιακού έξω από τις θύρες «17» και «25» στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τα εισιτήρια του ντέρμπι του επόμενου Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό, τα οποία κυκλοφορούν στις 10:00 κι αναμένεται μέσα σε χρόνο ρεκόρ να εξαφανιστούν.

Οι ουρές περίπου στις 7:30 έφταναν μέχρι και το «Red Store», ενώ οι φίλοι της ομάδα είχαν καθίσει σε καρέκλες από καφετέριες και καταστήματα για να… ξαποστάσουν περιμένοντας την ώρα που θα ανοίξουν τα εκδοτήρια.

Μήνυμα-δέσμευση για Σισέ!

Μήνυμα-δέσμευση για Σισέ! 
Φαίνεται πως το σύνθημα «οέ οέ οέ, Τζιμπρίλ Σισέ» θα συνεχίσει να δονεί την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ και του χρόνου!

Την καλύτερη είδηση για τ' αυτιά όλων των φίλων του Παναθηναϊκού επεφύλασσαν χθες οι Γόντικας, Νίκας και Πολέμης, που στη συνάντησή τους με τους εκπροσώπους του Ενιαίου Φορέα, δεσμεύτηκαν ότι ο Γάλλος επιθετικός -αν δεν θελήσει ο ίδιος να φύγει το καλοκαίρι- δεν θα πάει πουθενά!
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες