ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

7/2/11

Αίθριος καιρός


Γενικά αίθριο καιρό με λίγες τοπικές βροχές το πρωί στην Κρήτη και μικρή περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Τη νύχτα όμως και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός

Στην Αττική, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ. Μικρή ενίσχυση αναμένεται στα ανατολικά μετά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η θερμοκρασία θα είναι δύο με τρεις βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Σε Μακεδονία και Θράκη, ο καιρός θα είναι αίθριος. Το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία η θερμοκρασία θα είναι τρεις με τέσσερις βαθμούς χαμηλότερη.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι αίθριος. Το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 Μποφόρ. Στο Ιόνιο το πρωί θα είναι βόρειοι 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η θερμοκρασία θα είναι τρεις με τέσσερις βαθμούς χαμηλότερη.
Σε Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια και Ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι αίθριος. Το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 Μποφόρ. Στα θαλάσσια και παραθαλάσσια βόρειοι 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία η θερμοκρασία θα είναι τρεις με τέσσερις βαθμούς χαμηλότερη.
Σε Κυκλάδες και Κρήτη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγες τοπικές βροχές το οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 3 με 5 και τοπικά στις Κυκλάδες 6 Μποφόρ. Μικρή ενίσχυση αναμένεται το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη Νότια Κρήτη η θερμοκρασία θα φθάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα είναι στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ και στα νότια βόρειοι βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η θερμοκρασία θα είναι τρεις με τέσσερις βαθμούς χαμηλότερη.
Ο καιρός αύριο
Γενικά αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός, ενώ στα δυτικά τοπικά περιορισμένες θα είναι οι ορατότητες τη νύχτα και το πρωί. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι 4 με 6 Μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες