ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

7/2/11

Μπλόκα από αγρότες


Κινητοποιήσεις ξεκινούν από τη Δευτέρα 7/02, οι αγρότες της Μακεδονίας, της Θράκης και της Θεσσαλίας, μετά την "άκαρπη", όπως τη χαρακτήρισαν, συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, στην οποία συζητήθηκαν τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Με τα τρακτέρ τους θα βγουν στους δρόμους, σήμερα το πρωί στις 11, οι αγρότες των Αδέσμευτων Αγροτικών Συλλόγων του νομού Σερρών. Πρώτο σημείο συνάντησης των αγροτών θα είναι η διασταύρωση Σερρών -Σιδηροκάστρου, επί της Εθνικής Οδού Σερρών - Θεσσαλονίκης. Οι αγρότες θα έχουν προορισμό τον παραμεθόριο σταθμό του Προμαχώνα, ενώ στις προθέσεις τους είναι να κλείσουν με τα τρακτέρ τους τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα.

Στη Λάρισα, η επιτροπή αγροτών του νομού έχει απευθύνει προσκλητήριο προς τους αγρότες της περιοχής, να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση, η οποία θα ξεκινήσει μετά τις 12 το μεσημέρι με προσυγκέντρωση στον κόμβο Γυρτώνης.
Ανάλογα με την συμμετοχή θα υπάρξει και ανάλογη απόφαση, προκειμένου εν συνεχεία τα αγροτικά μηχανήματα να πορευτούν προς τα διόδια Μακρυχωρίου, με στόχο να σηκώσουν τις μπάρες των διοδίων, οι οποίες θα μείνουν ανοιχτές καθ΄ όλη τη διάρκεια της παραμονής των αγροτών.
Ωστόσο, η κεντρική εισήγηση και ο προσανατολισμός είναι να μην κλείσουν οι δρόμοι. Τα αγροτικά μηχανήματα θα παραταχθούν εκατέρωθεν του οδοστρώματος.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες