100γρ. φουντούκια
30γρ. βούτυρο
½ κιλό γάλα
300γρ. ρύζι
80γρ. ζάχαρη
Εκτέλεση:
Καβουρδίζουμε τα φουντούκια και τα τρίβουμε.
Λιώνουμε το βούτυρο στην κατσαρόλα και στην συνέχεια προσθέτουμε την ζάχαρη και την καραμελώνουμε.
Ρίχνουμε στην κατσαρόλα μας τα φουντούκια και το ρύζι, προσθέτουμε και το γάλα και ανακατεύουμε καλά.
Χαμηλώνουμε την ένταση της φωτιάς και βράζουμε το ρυζόγαλο για περίπου 20 λεπτά.
Κατά διαστήματα ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα, για να μη μας κολλήσει.
Προτού βγάλουμε το ρυζόγαλο από την φωτιά και το αφήνουμε να κρυώσει πολύ καλά.
Στο τέλος πασπαλίζουμε με λίγη κανέλα.
Καλή επιτυχία
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου