ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

9/2/11

Στάη και ασυμβίβαστο


Το θέμα του ασυμβίβαστου για την παρουσιάστρια της ΝΕΤ Έλλη Στάη έθεσαν δημοσιογράφοι στον κυβερνητικό εκπρόσωπο. Τα ερωτήματα για την ειδησεογραφική της ιστοσελίδα και την κρατική διαφήμιση έμειναν χωρίς απάντηση

Χωρίς πειστικές απαντήσεις έμειναν οι δημοσιογράφοι, σχετικά με την πρόσληψη της Έλλης Στάη στη ΝΕΤ. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, ρωτήθηκε για το αν υπάρχει ασυμβίβαστο για την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, δεδομένου ότι διαθέτει ειδησεογραφική ιστοσελίδα.

Ο κ. Πεταλωτής δεν απάντησε και παρέπεμψε στη διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης. Οι ερωτήσεις συνεχίστηκαν, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να αποφεύγει να τοποθετηθεί.
"Μπορείτε να ρωτήσετε στην ΕΡΤ, όπου εργάζεται", απάντησε ο κ. Πεταλωτή στο ερώτημα κατά πόσον είναι "ηθικό", ακόμα και εάν δεν έχει ασυμβίβαστο, η ιστοσελίδα της να παίρνει κρατική διαφήμιση.
Την ίδια απάντηση έδωσε ο κ. Πεταλωτής και όταν κλήθηκε να απαντήσει σε σχόλιο - επισήμανση ότι για την κρατική διαφήμιση δεν είναι αρμόδια η ΕΡΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες