ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

23/2/11

Ετοιμάζεται ο φάκελος για την UEFA



Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του φακέλου με τα όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη, που θα αποστείλει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην UEFA με ιδιαίτερο βάρος να δίνεται στα επεισόδια κατά των ποδοσφαιριστών της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα και στις εκδηλώσεις ρατσιστικής συμπεριφοράς σε βάρος του Τζιμπρίλ Σισέ. Οι οργανωμένοι οπαδοί ετοιμάζουν πανό για τον Σισέ στον αγώνα με τον Ατρόμητο, για τον οποίο επικρατεί ξεσηκωμός. Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις με άλλες ομάδες για κοινό μέτωπο εναντίον του Μαρινάκη. Σειρήνες από Ιταλία για Τζόρβα, άμεσα το ραντεβού με Βύντρα για την ανανέωση του συμβολαίου του...





Τις τελευταίες... πινελιές βάζουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού στον φάκελο τον οποίο θα καταθέσουν αρχικά στην ΕΠΟ και μέσω της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδιάς αυτός θα αποσταλεί στην UEFA. Εκεί περιλαμβάνονται πλούσια στοιχεία και οπτικό υλικό, δημοσιεύματα εφημερίδων, το φύλλο αγώνος, αλλά και την έκθεση της αστυνομίας από όσα συνέβησαν στο Καραϊσκάκη.
Ο φάκελος είναι σχεδόν έτοιμος, έχει ήδη μεταφραστεί και στα αγγλικά και οι πληροφορίες αναφέρουν πως μέχρι την Παρασκευή (25/2) θα σταλεί στη ΕΠΟ και στη συνέχεια την UEFA, ώστε να ενημερωθούν αναλυτικά και οι αξιωματούχοι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας για όλα όσα έλαβαν χώρα στο ντέρμπι της "ντροπής" του περασμένου Σαββάτου (19/2).
Οι πράσινοι έχουν δώσει ιδιαίτερη σημασία στα επεισόδια που ακολούθησαν της αναμέτρησης, με δεκάδες χούλιγκαν να κάνουν επίθεση σε παίκτες του Παναθηναϊκού, αλλά και στις εκδηλώσεις ρατσιστικού περιεχομένου σε βάρος του Τζιμπρίλ Σισέ. Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε και την δυσαρέσκεια των πρασίνων προς τον διαιτητή του αγώνα, Δημήτρη Καλόπουλο, ο οποίος, πέρα από τα τραγικά λάθη εις βάρος του Τριφυλλιού που έκανε στο ματς, παρέλειψε να καταγράφει στο φύλλο αγώνος τα ρατσιστικά φαινόμενα εις βάρος του Σισέ...
Ξεσηκωμός για το ματς με Ατρόμητο
Το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ατρόμητο θα έχει τη μορφή συλλαλητηρίου και ο κόσμος της ομάδας αναμένεται να δώσει βροντερό παρών, με τους υπολογισμούς για την ώρα να κάνουν λόγο για 40.000 και πλέον φιλάθλους στο ΟΑΚΑ. Οι οπαδοί του Τριφυλλιού θα αποθεώσουν την ομάδα, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που έκαναν απέναντι στον Ολυμπιακό και θα τους υποδεχθούν σαν πρωταθλητές!
Πανό για Σισέ από τους οργανωμένους
Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες από τον χώρο των οργανωμένων οπαδών, ετοιμάζεται και ένα πανό αφιερωμένο στον Τζιμπρίλ Σισέ, προκειμένου να δείξουν για ακόμη μία φορά την αγάπη τους προς τον γάλλο άσο και να προσπαθήσουν με αυτό τον τρόπο να τον πείσουν να παραμείνει στους πράσινους και μετά το τέλος της σεζόν.
Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις με άλλες ομάδες
Οσον αφορά το μέτωπο κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη, οι πράσινοι συνεχίζουν τις διαβουλεύσεις με άλλες ομάδες της Σούπερ Λίγκας, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα ισχυρό γκρουπ εναντίον του προέδρου του Ολυμπιακού και της Λίγκας, ούτως ώστε η πρόταση μομφής που θα καταθέσουν την Παρασκευή στην Συνεδρίαση της διοργανώτριας αρχής να έχει πιθανότητες να περάσει. Μετά την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και τον Αρη, στο πλευρό του Παναθηναϊκού συντάσσεται και η Λάρισα, ενώ ο Ατρόμητος ζήτησε χρόνο για να σκεφτεί τι θα πράξει, ερωτηματικό αποτελούν ο Ηρακλής και ο Εργοτέλης.
Γενοβέζικο ενδιαφέρον για Τζόρβα
Στο μεταξύ, πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν πως οι δύο ομάδες της Γένοβας (Τζένοα και Σαμπντόρια) έχουν ρίξει... δίχτυα στην Παιανία για να... ψαρέψουν τον Αλέξη Τζόρβα. Ο διεθνής γκολκίπερ των πρασίνων βρίσκεται στο στόχαστρο της Τζένοα από πέρυσι, ενώ εσχάτως στο παιχνίδι μπήκε και η... μισητή αντίπαλός της, Σαμπντόρια. Οι δύο ομάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους στον μάνατζερ του παίκτη, ενώ ενήμερος είναι και ο Τζόρβας, ο οποίος εμφανίζεται θετικός στην προοπτική να αγωνιστεί στο Καμπιονάτο, ωστόσο έχει ξεκαθαρίσει πως ο κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να τα βρει με τον Παναθηναϊκό.
Κωνσταντόπουλος και Σηφάκης στην λίστα
Σε περίπτωση που το ενδιαφέρον μετουσιωθεί σε πρόταση προς τον Τριφύλλι με ικανοποιητικά χρήματα, τότε οι πράσινοι δεν αποκλείεται να τον πουλήσουν και να κινηθούν για τον αντικαταστάτη του στην ελληνική αγορά με πρώτους υποψήφιους τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, που έχει κάνει μία εξαιρετική χρονιά με τη νεοφώτιστη Κέρκυρα και τον βασικό γκολκίπερ της Εθνικής και του Αρη, Μιχάλη Σηφάκη.
Ραντεβού με τον Βύντρα
Εντός των επόμενων ημερών, αν όχι ωρών αναμένεται να γίνει και το ραντεβού της διοικούσας επιτροπής με τον Λουκά Βύντρα για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ηδη οι πράσινοι έχουν καθυστερήσει πάρα πολύ στο συγκεκριμένο θέμα και οι φήμες από την Θεσσαλονίκη έχουν φουντώσει για... μπάσιμο του ΠΑΟΚ, προκειμένου να αποσπάσει την συγκατάθεση του παίκτη. Ο διεθνής μπακ θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, αλλά θα πρέπει να ικανοποιηθεί και οικονομικά. Περιμένει να ακούσει την πρόταση της διοίκησης, που θα τον καλέσει σύντομα για να αρχίσουν επί της ουσίας οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του.  SPORT.GR

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=87884#ixzz1ElfKyZ5d

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες