ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

25/3/11

Μπότοξ από τα 8 της


Ενέσεις μπότοξ κάνει κάθε τρεις μήνες ένα 8χρονο κοριτσάκι στη Βρετανία, με τις ευλογίες της μητέρας της. Στόχος να γίνει μοντέλο και σούπερ σταρ

Η 8χρονη  Μπρίτνει Κάμπελ είναι ένα φυσιολογικό κοριτσάκι από την Μεγάλη Βρετανία που χορεύει στους ρυθμούς της Lady GaGa ασχολείται με το μέικ απ της μητέρας της και παρακολουθεί την παιδική μόδα.

Το  παιχνίδι της ομορφιάς για την μικρή δεν σταματάει εκεί. Η μητέρα της που είναι αισθητικός την προορίζει για μοντέλο, ηθοποιό ή τραγουδίστρια και γι’ αυτό κάθε τρεις μήνες της κάνεις ενέσεις botox!
Η 34χρονη Κέρι ξαπλώνει την ίδια της την κόρη στο κρεβάτι της αισθητικού και τις κάνει ενέσεις στο μέτωπο, γύρω από τα μάτια, τα χείλια και όπου αλλού χρειάζεται.
Η Κέρι  αποκάλυψε ότι προμηθεύεται τα προϊόντα ομορφιάς από το ίντερνετ. Θεωρεί δε πως είναι τα καλύτερα και θα βοηθήσουν την κόρη της να γίνει διάσημη από πολύ μικρή ηλικία.
"Αυτά που κάνω στην Μπρίτνει τώρα θα την βοηθήσουν να γίνει μια σταρ. Ξέρω ότι μια μέρα η κόρη μου θα γίνει μοντέλο, ηθοποιός ή τραγουδίστρια και χρησιμοποιώντας αυτές τις πρωτοποριακές θεραπείες το πρόσωπο της θα διατηρείται πάντα νέο και σφριγηλό. Είμαι σίγουρη ότι όσοι διαβάσουν αυτό το θέμα θα με θεωρήσουν ανεύθυνη, αλλά σας διαβεβαιώνω ότι όλα τα προϊόντα τα δοκιμάζω πρώτα στον εαυτό μου. Το μόνο που θέλω για την κόρη μου  είναι να γίνει μια σούπερ σταρ και η ζωή της να ξεκινήσει πιο εύκολα. Συμβουλεύω τις μητέρες που έχουν κόρες να κάνουν το ίδιο", είπε η Κέρι στην Βρετανική Σαν.
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες