25/3/11

Έκαναν έρανο για να επισκευάσουν τα περιπολικάΈνας συνταξιούχος αναλαμβάνει να κάνει ότι είναι υποχρεωμένη η κυβέρνηση να πράξει! Πρόκειται για τον κ. Ανδρέα Λόντο, ο οποίος αντιλαμβανόμενος τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικοί Υπάλληλοι του νομού Αχαΐας σχετικά με την συντήρηση των περιπολικών και των μοτοσυκλετών, διοργάνωσε έρανο…
 Έκαναν έρανο για να επισκευάσουν τα περιπολικά
Την ώρα που η εισροή των μεταναστών και η εγκληματικότητα αυξάνεται δραματικά στην περιοχή της Πάτρας, τα περιπολικά και οι μηχανές των αστυνομικών δεν έχουν λάστιχα, φρένα και ούτε καν βενζίνη(!), με αποτέλεσμα η αστυνόμευση να είναι σχεδόν ανύπαρκτη.

Συγκεκριμένα το 80% των περιπολικών βρίσκεται εκτός των ορίων της καλής λειτουργίας, σύμφωνα με τα στοιχεία της Πανελλήνιας Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων. Οι αστυνομικοί που πληρώνονται με 700 και 800 ευρώ, αναγκάζονται να δίνουν από την δική τους τσέπη χρήματα για την βενζίνη!
Περισσότερες από 300 μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ περιμένουν ανταλλακτικά, ενώ οι φθορές που έχουν υποστεί τα λάστιχά τους θέτουν σε κίνδυνο την σωματική τους ακεραιότητα, ακόμα και την ζωή τους…
Το πρόβλημα εντοπίζεται στην αλλαγή διαδικασίας πληρωμής που πλέον γίνεται μέσω του ελεγκτικού συνεδρίου του υπουργείου οικονομικών.
Για τα σημαντικά αυτά προβλήματα αλλά και για την αξιέπαινη πρωτοβουλία του, μίλησε στο Newstoday ο συνταξιούχος πλέον κ. Ανδρέας Λόντος.
Ακούστε την δήλωσή του:

Απογοητευμένος από την κατάσταση δηλώνει και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαίας κ. Θανάσης Αθανασόπουλος, ο οποίος μιλώντας στο Newstoday εστίασε στην μειωμένη αστυνόμευση του νομού, πράγμα το οποίο δυσκολεύει την ζωή των πολιτών.
www.newstoday.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες