ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

21/3/11

Πανσερραϊκός ο πρώτος…


Πανσερραϊκός ο πρώτος…
Ο Πανσερραϊκός ηττήθηκε 3-1 από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και έγινε η πρώτη ομάδα που αποχαιρέτησε και μαθηματικά την Σούπερ Λίγκα, την ώρα που η Λάρισα με το 3-3 κόντρα στον Εργοτέλη είναι το πρώτο φαβορί για να τον ακολουθήσει. Ανανέωσε το εισιτήριο για την πρώτη τη τάξει κατηγορία η Ξάνθη που επιβλήθηκε 1-0 του Αστέρα Τρίπολης.


Από εκεί και πέρα, παρέμειναν όλα ανοιχτά για Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητο, Πανιώνιο και Κέρκυρα που καλούνται να δώσουν μόνο «τελικούς» μέχρι το φινάλε.

Αναλυτικά η 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Κυριακή, 20/3

SKODA Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης 1-0

Η Ξάνθη επικράτησε 1-0 με εξαιρετικό τέρμα του Μαρσελίνιο του Αστέρα Τρίπολης, έφτασε τους 35 βαθμούς και πλέον «ξεμπλέκει» από τα σενάρια υποβιβασμού. Από την άλλη πλευρά, οι Αρκάδες, που πλήρωσαν τη δυστοκία τους στο πρώτο μέρος, παραμένουν στους 29 βαθμούς και είναι ένα από τα φαβορί για να συνεχίσουν στη Football League την επόμενη σεζόν. Με δέκα παίκτες τελείωσαν το παιχνίδι οι γηπεδούχοι, λόγω αποβολής του Φλίσκα. Διαβάστε περισσότερα.



Άρης-Πανσερραϊκός 3-1

Δεύτερη νίκη με αρκετά γκολ πέτυχε ο Άρης με τον Σάκη Τσιώλη στον πάγκο του, επικρατώντας με 3-1 του Πανσερραϊκού. Στο άδειο, λόγω τιμωρίας, «Κλεάνθης Βικελίδης», οι «κίτρινοι», αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ αρκετά νωρίς, έκαναν την ανατροπή, προσέφεραν θέαμα και με την νίκη αυτή έδωσαν στα «λιοντάρια» την χαριστική βολή αφού υποβιβάστηκαν και μαθηματικά. Διαβάστε περισσότερα.



Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 2-2

Και οι δύο ήθελαν πολύ τη νίκη, καμία όμως δεν κατάφερε να πάρει το «τρίποντο». Ατρόμητος και ΠΑΟΚ έμειναν στο 2-2 στο Περιστέρι στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, με τους μεν Περιστεριώτες να εξακολουθούν να «φλερτάρουν» με την… Football League και τους δε Θεσσαλονικείς να μην έχουν σιγουρέψει τη συμμετοχή στα play-off. Διαβάστε περισσότερα.



Ηρακλής-Πανιώνιος 1-1

Απίστευτο φινάλε στο «Καυταντζόγλειο»! Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Πανιώνιος θα έπαιρνε, εκτός από τη νίκη, με το έβδομο γκολ του Μήτρογλου στο 39' και… μαξιλαράκι ασφαλείας από την «ουρά», δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της αναμέτρησης, ο Μαχόπ ισοφάρισε σε 1-1 για τον Ηρακλή, «σώζοντας την παρτίδα»! Διαβάστε περισσότερα.



Καβάλα-Ολυμπιακός Βόλου 0-1

Μια σπουδαία νίκη στην έδρα της Καβάλας, πήρε ο Ολυμπιακός Βόλου με σκόρερ στο 86ο λεπτό τον Μαρτίν (1-0) για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τη δύναμη να ξεπεράσουν τον αποκλεισμό από τον τελικό Κυπέλου ΟΠΑΠ και έχουν πλέον το πάνω χέρι στην διεκδίκηση της πέμπτης θέσης. Διαβάστε περισσότερο.



Λάρισα-Εργοτέλης 3-3

Ο μεγαλύτερος εφιάλτης της Λάρισας έκανε και πάλι την εμφάνισή του... Τρεις φορές πήρε το προβάδισμα κόντρα στον Εργοτέλη στο AEL FC ARENA και άλλες τόσες το έχασε (3-3), στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά φέτος, ότι όταν είναι μπροστά στο σκορ, «πνίγεται». Ο Βερπακόφσκις έκανε το 3-3 στις καθυστερήσεις, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι και άφησε τους «βυσσινί» με μαθηματικές και μόνο ελπίδες για την παραμονή στην κατηγορία. Διαβάστε περισσότερα.




Παναθηναϊκός-Κέρκυρα 2-1

Σε ένα παιχνίδι που δύσκολα θα μπορούσε να μαγνητίσει βλέμματα, ο Τζιμπρίλ Σισέ φρόντισε να τραβήξει όλα τα φώτα πάνω του. Τα πενήντα γκολ έφτασε ο Γάλλος με τη φανέλα των «πρασίνων» και το γιόρτασε με τη νίκη 2-1 επί της Κέρκυρας σε ματς για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Φοβερό γκολ ο Χριστοδουλόπουλος, ο Στολτίδης μείωσε για τους «Φαίακες». Διαβάστε περισσότερα.



Ολυμπιακός-ΑΕΚ 6-0

Αυτό δεν ήταν φιέστα. Αυτό δεν ήταν γλέντι. Αυτό ήταν παράσταση! Ένας ασύλληπτος Ολυμπιακός ύμνησε το ποδόσφαιρο στο «Καραϊσκάκη», διέλυσε 6-0 την ΑΕΚ και μοίρασε… μια κούπα απαντήσεις σε όσους αμφισβήτησαν πως είναι δίκαια πρωταθλητής για 38η φορά στην ιστορία του! Στο πνεύμα του αγώνα, η «Ένωση», εμφανίστηκε «για τα πανηγύρια» και… γύρισε πίσω στην αποφράδα μέρα του 1981 (όταν είχε χάσει με το ίδιο σκορ)! Διαβάστε περισσότερα.



Η επόμενη αγωνιστική (28η)

Κυριακή, 3/4

ΑΕΚ-Ατρόμητος
Αστέρας Τρίπολης-Άρης
Εργοτέλης-Ηρακλής
Κέρκυρα-Πανιώνιος
Ολυμπιακός Βόλου-Ξάνθη
Ολυμπιακός-Καβάλα
ΠΑΟΚ-Λάρισα
Πανσερραϊκός-Παναθηναϊκός
/www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες