ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

30/3/11

Ανταλλαγή για Ντουντού με Σάο Πάουλο


Ανταλλαγή για Ντουντού με Σάο Πάουλο 
Το ενδεχόμενο να δώσουν τον Ντουντού στη Σάο Πάουλο εξετάζουν στον Ολυμπιακό, έχοντας στα υπ’ όψιν τους την περίπτωση ανταλλαγής του με έναν εκ των Κλέμπερ Σαντάντα, Φερναντίνιο ή Νταγκομπέρτο. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν είναι ευχαριστημένοι από την απόδοση του Βραζιλιάνου μέσου, το συμβόλαιο του οποίου παίζει σημαντικό ρόλο στην απόφαση της ομάδας.

Η αξία του Ντουντού δεν αμφισβητείται από κανέναν στον Ολυμπιακό, αλλά η απόδοσή του την τελευταία διετία δεν μπορεί να παραβλεφθεί. Ο Βραζιλιάνος δεν έχει καμία σχέση με τον παίκτη που «έκοβε και έραβε» στη μεσαία γραμμή όταν πρωτόβαλε τα «ερυθρόλευκα», κάτι στο οποίο έχουν συμβάλλει και οι συνεχείς τραυματισμοί, που επίσης προσμετρώνται στα μείον του. Εκτός των άλλων, υπάρχει και το οικονομικό στη μέση, με τον Ντουντού να έχει ένα πολύ καλό συμβόλαιο, το οποίο αποτελεί «αγκάθι» για τη διοίκηση, σε σύγκριση πάντα με την προσφορά του ποδοσφαιριστή.

Οι διοικούντες τους Πειραιώτες έχουν σκεφθεί ακόμα και τη λύση να αποδεσμεύσουν τον Ντουντού, αν δεν βρεθεί ομάδα να τον πουλήσουν και με δεδομένη την αρνητικού στάση του στη μείωση των αποδοχών του. Ωστόσο, ο μέσος του Ολυμπιακού έχει ζήτηση στη χώρα του, κάτι που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι σκέφτονται το ενδεχόμενο να τον προσφέρουν ως αντάλλαγμα στη Σάο Πάουλο, ζητώντας τον Κλέμπερ Σαντάντα ή τον Φερναντίνιο ή τον Νταγκομπέρτο, παίκτες που είχαν απασχολήσει παλαιότερα.

Γιοβάνοβιτς και Κάλστρομ

Βάσει της μεταγραφικής λίστας του Βαλβέρδε θα κινηθούν στον Ολυμπιακό, με τον Ισπανό να επιθυμεί να αποκτηθούν παίκτες ομάδας και όχι ρολίστες. Ωστόσο τις τελευταίες ημέρες όλο και πληθαίνουν τα σενάρια για ένα μεγάλο όνομα, με τους Μίλαν Γιοβάνοβιτς και Κιμ Κάλστρομ να είναι τα φαβορί. Και οι δύο είναι παίκτες που κάνουν τη διαφορά, αλλά είναι και ακριβοί, με υψηλά συμβόλαιο. Ο Σέρβος λαμβάνει 2.5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως από τη Λίβερπουλ, ενώ ο Σουηδός, 3.7 εκατομμύρια ευρώ. Βέβαια, λόγω των οικονομικών δεδομένων που ισχύουν πλέον στο ποδόσφαιρο, είναι πολύ πιθανό να δεχθούν και οι δύο μειώσεις στις αποδοχές τους.

*Σήμερα επιστρέφουν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακούς, ύστερα από το πενθήμερο ρεπό που είχαν πάρει.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες