ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

30/3/11

Διαρροές περί ανασχηματισμού, ανάλογα με το εσωκομματικό “κέντρο”

Xθες, ύστερα από πολύωρη σύσκεψη στο Μαξίμου για το πρόγραμμα 2012-2015, το ενδιαφέρον όλων παρέμεινε στο πότε θα γίνει ο ανασχηματισμός με τις πληροφορίες να περιπλέκονται.
Η μόνη κοινή συνισταμένη των διαρροών είναι ότι οι αλλαγές επικεντρώνονται στο οικονομικό επιτελείο. Ανάλογα με το επικοινωνιακό… υπόκεντρο -διότι ενιαίο κέντρο στην κυβέρνηση δεν υπάρχει- οι διαρροές ποικίλλουν.
Είτε ο Γ. Παπακωνσταντίνου θα αναβαθμιστεί σε συντονιστή Οικονομίας
με τρεις αναπληρωτές υπουργούς (για έσοδα, αποκρατικοποιήσεις και ηλεκτρονική διακυβέρνηση), ο ένας εκ των οποίων μπορεί να είναι ο Φ. Σαχινίδης ή ο Γ. Φλωρίδης ή η Ελενα Παναρίτη, είτε θα μετακινηθεί σε άλλο υπουργείο. Πολλοί θεωρούν ότι χρειάζονται άμεσες κινήσεις για σύσταση ολιγομελούς κυβερνητικής επιτροπής, με ευθύνη την κεντρική κατεύθυνση της κυβέρνησης.
Πίσω στη… σκληρή πραγματικότητα, το πρόγραμμα 2012-2015 αναμένεται να αποφασιστεί οριστικά την Τετάρτη, καθώς χθες δεν κατέστη δυνατό να καταλήξει η συζήτηση. Οπως λένε οι πληροφορίες, αποφάσεις θα υπάρξουν ούτως ή άλλως στο δεύτερο μέρος της χθεσινής σύσκεψης μετά το Υπουργικό Συμβούλιο αύριο, καθώς η κυβέρνηση οφείλει να καταλήξει για να έχει κάτι να παρουσιάσει και στα στελέχη της Τρόικας. Σήμερα, πάντως, ο πρωθυπουργός έχει συγκαλέσει νέα σύσκεψη στις 11:00 με τα λεγόμενα κοινωνικά υπουργεία και τη συμμετοχή των Α. Λοβέρδου και Γ. Κουτρουμάνη.
(από τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ)
antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες