30/3/11

Κάμα Σούτρα στην ταράτσα


Τα αδιάκριτα βλέμματα δεν πτόησαν ένα ζευγάρι σε πανεπιστήμιο του Λος Άντζελες. Ανέβηκαν στον 12ο όροφο κτηρίου της πανεπιστημιούπολης και έκανα πράξη το Κάμα Σούτρα

Ταρατσάτο! Όσο πιο ψηλά τόσο πιο  καλά…  Στην ταράτσα του 12οροφου κτηρίου του πανεπιστήμιου Waite Phillips Hall στο Λος Άντζελες έκανε έρωτα ένα παθιασμένο ζευγάρι που ήθελε να βλέπει τον  κόσμο από ψηλά.

Το ζευγάρι δοκίμαζε στάσεις από το Κάμα Σουτρα σε κάθε πιθανό μέρος της ταράτσας ενώ από κάτω εκατοντάδες φοιτητές ζητωκραύγαζαν με την δωρεάν ερωτική σκηνή βγαλμένη από σενάριο πορνό ταινίας.

 Την στιγμή που οι κάμερες των κινητών έπαιρναν  φωτιά και αποθανάτιζαν το ζευγάρι οι δυο νεαροί φοιτητές του ιδρύματος  είχαν βγάλει σχεδόν όλα τους τα ρούχα και πλησίαζαν στο πρεβάζι  ώστε να έχουν καλύτερη θέα στο πλήθος που ζητωκραύγαζε και ζήταγε επιτακτικά όλο και περισσότερα.

 Οι φωτογραφίες έφτασαν  στην διοίκηση του ιδρύματος η οποία εμφανώς ενοχλημένη αναζητά τους "επιδειξίες" της ταράτσας οι οποίοι μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει γνωστοί.

 Ωστόσο αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι η ταυτότητα της νεαρής παραμένει ένα μυστήριο και πολλοί εικάζουν ότι δεν είναι φοιτήτρια του πανεπιστημίου.
Το εν λόγω κτήριο είναι το δεύτερο μεγαλύτερο της πανεπιστημιούπολης.

/news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες