ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

21/3/11

Ο gay τουρισμός προτεραιότητα της κυβέρνησης..

10 states ask california to delay gay marriage until the november electionΣύμφωνα με την εφημερίδα "Αποκαλύψεις", προτεραιότητα του υπουργείου Πολιτισμού και του ΕΟΤ, είναι η ανάπτυξη του gay τουρισμού στην Ελλάδα. Οι δύο φορείς επιθυμούν να διοργανώσουν το "Athens Rainbow Week", μια εβδομάδα αφιερωμένη στους ομοφυλόφιλους της πατρίδας μας, με στόχο να προσκληθούν...

άνθρωποι και από το εξωτερικό αλλά και να κατασταθεί σαφές πως το χρήμα εκτός από πατρίδα δεν γνωρίζει και από σεξουαλικές προτιμήσεις. Εικάζεται ότι φέτος η αγοραστική δύναμη των ομοφυλοφίλων θα αγγίξει παγκοσμίως τα 835 δις. δολάρια, ενώ η πρόβλεψη για του χρόνου είναι 2 τρις. Το μεγαλύτερο μέρος του ποσού αυτού δαπανάται στις πέντε χώρες οι οποίες έχουν νομιμοποιήσει το γάμο μεταξύ ομοφυλόφιλων ζευγαριών, δηλαδή την Ολλανδία, το Βέλγιο, την Ισπανία, τη Νότια Αφρική και τον Καναδά, ενώ ακολουθούν η Μύκονος, η Ίμπιζα και το Λονδίνου.

trelokouneli.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

βρωμοπουσταραδες!!!
οτι λέει ο μπουταρης πηγαινει και το κανει η κυβερνηση.
δεξαμενη σκεψης εχει γινει ο αλκοολικος.

Ανώνυμος είπε...

Τι σε πειραζει ρε φιλε ???
Επειδη η κυβερνηση προσπαθει να ανορθοσει τον τουρισμο με τον ενα η με τον αλλο τροπο παλιν λεφτα θα μπουν. Οσο αφορα τον Μπουταρη καλα κανει που το σκεφτεται γτ είναι κορυφαιος επιχειηματιας.
Χ.Γ.

Ανώνυμος είπε...

ena sxolio sto parapano ar8ro.
i mikonos kai i ibiza den einai krati.
mipos paei na pei kati ayto?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες