ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

1/3/11

Νέο Seat IBX στη Γενεύη

seat - Μετά από το ηλεκτρικό τετραθέσιο coupe με τον κωδικό IBE που μας παρουσίασε η Seat στην περσινή έκθεση της Γενεύης, η εταιρεία διευρύνει την εν λόγω σειρά με το IBX. Πρόκειται για ένα μεσαίο SUV, που αρχικά παρουσιάζεται σε τρίθυρη μορφή, χωρίς όμως περισσότερα στοιχεία.   Το νέο Seat IBX Μετά από το ηλεκτρικό τετραθέσιο coupe με τον κωδικό IBE που μας παρουσίασε η Seat στην περσινή έκθεση της Γενεύης, η εταιρεία διευρύνει την εν λόγω σειρά με το IBX. Πρόκειται για ένα μεσαίο SUV, που αρχικά παρουσιάζεται σε τρίθυρη μορφή, χωρίς όμως περισσότερα στοιχεία.
Οι δύο πρώτες φωτογραφίες του νέου αυτοκινήτου μόλις διέρρευσαν από τον ισπανικό ειδικό τύπο, ενώ το concept μοντέλο της Seat θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση της Γενεύης (ξεκινά στις 3 Μαρτίου). Η Seat το προορίζει ως άμεσο αντίπαλο των Nissan Qashqai, VW Tiguan, Skoda Yeti κ.λ.π., ενώ το αυτοκίνητο θα είναι πενταθέσιο, όμως (τουλάχιστον ως concept) θα παρουσιαστεί σε τρίθυρη μορφή. Όπως αναφέρουν βέβαια τα σχετικά δημοσιεύματα, εάν και εφόσον το IBX πάρει το πράσινο φως για την παραγωγή του, θα υπάρξει και πεντάθυρη έκδοση. Τέλος, η
εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει ακόμη περισσότερα στοιχεία για την τεχνολογία του IBX, όμως σε κάθε περίπτωση μείνετε συντονισμένοι, αφού απομένουν μόλις λίγες ημέρες έως την επίσημη παρουσίαση.

Σ seat - Μετά από το ηλεκτρικό τετραθέσιο coupe με τον κωδικό IBE που μας παρουσίασε η Seat στην περσινή έκθεση της Γενεύης, η εταιρεία διευρύνει την εν λόγω σειρά με το IBX. Πρόκειται για ένα μεσαίο SUV, που αρχικά παρουσιάζεται σε τρίθυρη μορφή, χωρίς όμως περισσότερα στοιχεία.   Το SUV του Ισπανού κατασκευαστή θα παρουσιαστεί αρχικά σε τρίθυρη μορφή το σημείο αυτό αξίζει να θυμηθούμε το Seat Tribu, το οποίο γνωρίσαμε το 2007 στην έκθεση της Φρανκφούρτης ως πρωτότυπο μοντέλο το οποίο έχει δημιουργηθεί από τον πρώην σχεδιαστή της Lamborghini, Luc Donckerwolke. Η τελευταία μορφή του πάντως άλλαξε σχεδόν ριζικά, ενώ όταν θα βγει στην παραγωγή, θα είναι το δεύτερο SUV της γκάμας μετά το Altea Freetrack. Το Tribu θα συγγενεύει με το VW Tiguan με το οποίο θα χρησιμοποιεί την ίδια πλατφόρμα γεγονός που θα επηρεάσει και τις διαστάσεις του. Με το Tiguan όμως θα μοιράζεται και το seat - Μετά από το ηλεκτρικό τετραθέσιο coupe με τον κωδικό IBE που μας παρουσίασε η Seat στην περσινή έκθεση της Γενεύης, η εταιρεία διευρύνει την εν λόγω σειρά με το IBX. Πρόκειται για ένα μεσαίο SUV, που αρχικά παρουσιάζεται σε τρίθυρη μορφή, χωρίς όμως περισσότερα στοιχεία.   Το Seat Tribu σύστημα τετρακίνησης, καθώς και τα μηχανικά σύνολα. Έτσι σε κανονικές συνθήκες η κίνηση θα μεταδίδεται μόνο στους εμπρός τροχούς, ενώ όταν οι συνθήκες το απαιτήσουν, έως και 50% της ροπής θα μεταφέρεται αυτόματα στους πίσω τροχούς, μέσω ενός ηλεκτρονικά ελεγχόμενου συνεκτικού συμπλέκτη (Haldex).
autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες