ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

1/4/11

Οι πιο σέξι ηρωίδες σε videogame και οι ελληνίδες celebrities που μας θυμίζουν




Τα videogame δεν τα παίζαμε μόνο για top score! Οπως και τη Μενεγάκη δε την βλέπαμε μόνο γιατί μας άρεσε η εκπομπή της! Αυτές είναι οι ηρωίδες που μεγάλωσαν γερά παιδιά και οι ελληνίδες celebrities που μας φέρνουν στο νου!


 
10. Christie Monteiro



Εμείς έτσι μάθαμε το Καποέιρα! Χρειάστηκε μια Christie Monteiro από τη σειρά Tekken για να αντιληφθούμε τα πλεονεκτήματα αυτής της πολεμικής τέχνης και επιτέλους να εκτιμήσουμε τις χυμώδης γυναίκες.

Μου θυμίζεις: Φέρνει λίγο στη Χριστίνα Μουστάκα, δε φέρνει;

Βαθμολογία: 6,3 για την Κρίστι 9,3 για τη Μουστάκα. 7,8 Μ.Ο με τα λίγα μας μαθηματικά!

9. Tifa Lockheart



Η Tifa Lockheart είναι αναμφισβήτητα ότι πιο σέξι έχει παίξει σε RPG. Την γνωρίσαμε στο Final Fantasy και από τότε δεν την ξεχάσαμε ποτέ. Η φωτό τα λέει όλα!

Μου θυμίζεις: Τη Βάσω Βιλέγκας από το Next Top Model και ας έχει 5 νούμερα σουτιέν πιο κάτω.

Βαθμολογία: 8,1 με ομόφωνη απόφαση

8. Aya



Ένα cow girl με σπαθί σαμουράι να κηνυγάει βρυκόλακες δεν είναι το story που θες σε απαραίτητα σε ένα video game. Αν όμως φοράει μικροσκοπικά μπικίνι, ψηλές μπότες, σε κοιτάει όλο νάζι και τη λένε Aya αλλάζεις γνώμη!

Μου θυμίζεις: Την Αγγελική Ηλιάδη! Έτσι απλά!

Βαθμολογία: 8,2. Για ένα μόλις δέκατο φάγανε Tifa και Βάσω! Αδικία!

7. Princess Daphne



Η Princess Daphne δεν είναι και η πιο hot ηρωίδα που έχει βγει σε videogame αλλά πίσω στο μακρινό 1983’s ήταν ότι πιο σέξι μπορούσες να βρεις! Γι’ αυτό άλλωστε ήταν και το πιο ακριβό παιχνίδι στα μπιλιαρδάδικα.

Μου θυμίζεις: Ποια άλλη από την Ελένη Μενεγάκη στα νιάτα της με το μακρύ ξανθό μαλλί και το σήμα κατατεθέν hooters. Από πριγκίπισσα σε βασίλισσα της πρωινής ζώνης. Ά ρε μεγαλεία.

Βαθμολογία: 8,5 γιατί το έχουμε ξαναπεί! Ήμασταν μικροί όταν βγήκαν στο γυαλί!

6. Lady



Από τη σειρά Devil May Cry, η Lady κρατούσε αντιαρματικά, φορούσε πουκαμισάκια με ανοιχτό ντεκολτέ, φουστίτσες που θύμιζαν μαθητριούλες και είχε μαλλί κομμένο αφέλειες! ΤΙ άλλο να ζητήσεις; Φονική και σοφιστικέ μαζί! Μόνο το κοκάλινο γυαλί της έλειπε αλλά δεν μας πείραξε ιδιαίτερα.

Μου θυμίζεις: Την Αθηνά Οικονομάκου

Βαθμολογία: 9 ξερό!

5. Kaileena



Μπορεί το Prince of Persia να ξεχάστηκε γρήγορα, η Kaileena όμως ποτέ! Αν την είχαν βάλει και στην ταινία θα σου έλεγα εγώ ουρές που θα έκαναν στα ταμία.

Μου θυμίζεις: Αν και το πρότυπο ήταν η Μόνικα Μπελούτσι, η dark ηρωίδα είναι μάλλον το ισοδύναμο της δικής μας Μαρίας Κορινθίου!

Βαθμολογία: 9,3

4. Joanna Dark



Η Joanna Dark ήταν ο χαρακτήρας με τις καλύτερες επιδόσεις σχεδόν σε όλα τα όπλα στη σειρά Perfect Dark. Ε, και; Για μας ήταν πάντα πολύ καυτή για να είναι αληθινή!

Μου θυμίζεις: Σάσα Μπάστα δαγκωτό!

Βαθμολογία: 9,5

3. Mai Shiranui



Χρησιμοποιώντας το τα τεράστια στήθη της για να περισπάσει την προσοχή των αντιπάλων η ηρωίδα του Fatal Fury μπαίνει δικαίως στη θέση 3 της λίστας.

Μου θυμίζεις: Δεν ξέρω αν γνωρίζει την πολεμική τέχνη kunoichi –μάλλον όχι, αλλά η Σίσσυ Χριστίδου στα νιάτια της με το καστανό ίσιο μαλλί θα μπορούσε να την αντικαταστήσει επάξια.

Βαθμολογία: 9,5

2. Ivy Valentine



Με εντυπωσιακές αναλογίες, ντυμένη μόνο με τα απολύτως απαραίτητα και άγριες διαθέσεις από κάθε άποψη, η Ivy Valentine του Soul Calibur ήταν αυτό που λέμε φονικό όπλο!

Μου θυμίζεις: Το ελληνικό φονικό όπλο, Χριστίνα Αλούπη

Βαθμολογία: 9,7

1. Lara Croft



Καμία λίστα με σέξι ηρωίδες δεν θα ήταν πλήρης χωρίς τη Λάρα Κροφτ! Ο αθλητικός σωματότυπος, τα κοντά σορτσάκια και τα ολοστρόγγυλα στήθη ήταν πιο σημαντικός από gameplay, controls και γραφικά!

Μου θυμίζεις: Την Κάτια Ζυγούλη για τις γωνίες του προσώπου, τα μεγάλα μάτια, η γαλλική μύτη. Εδώ και σε μιλιτέρ εμφάνιση!

Βαθμολογία: 10’ και ξερό!
www.men24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες