21/12/10

Στο διαδίκτυο τα κοστολόγια εκπομπών της ΕΡΤ

Στο διαδίκτυο τα κοστολόγια εκπομπών της ΕΡΤ«Άμεση προτεραιότητα της διοίκησης της ΕΡΤ είναι η διαφάνεια σε όλες τις διαδικασίες της εταιρείας, μέσω του προγράμματος "Διαύγεια"», σημείωσε στο πλαίσιο σημερινής συνάντησής του με τους δημοσιογράφους, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ ΑΕ, Λάμπης Ταγματάρχης.
Πρόσθεσε δε ότι ήδη αναρτώνται στο διαδίκτυο οι αποφάσεις του ΔΣ και σύντομα θα αναρτώνται και τα κοστολόγια των εκπομπών της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Ο κ. Ταγματάρχης, εξάλλου, ανακοίνωσε ότι από τα μέσα του Ιανουαρίου, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ θα παρουσιάζει η δημοσιογράφος Έλλη Στάη με αμοιβή, που θα γίνει γνωστή μέσω διαδικτύου, ενώ αναφέρθηκε και στους σχεδιασμούς της νέας διοίκησης για την παραγωγή ποιοτικού προγράμματος, «εναρμονισμένου με τον θεσμικό ρόλο της δημόσιας τηλεόρασης».

Για το θέμα των οικονομικών της ΕΡΤ, ο κ. Ταγματάρχης τόνισε ότι το
έσοδο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης είναι το ανταποδοτικό τέλος και «με αυτό πρέπει τα βγάλει πέρα».

Απαντώντας σε ερώτηση για φήμες, που θέλουν την ΕΡΤ να συρρικνώνεται, τόνισε ότι δεν έχει καμία εντολή από την πολιτική ηγεσία και διευκρίνισε πως «μία τέτοια απόφαση, αν ληφθεί, θα είναι από την κυβέρνηση και όχι από το μάνατζμεντ της εταιρείας».

Τέλος, δήλωσε ότι η ΕΡΤ δεν θα αποχωρήσει από την αγορά της διαφήμισης, αλλά πρόσθεσε πως δεν πρόκειται να «κόψει οξυγόνο» από τους ιδιωτικούς σταθμούς, χαμηλώνοντας το κόστος του διαφημιστικού χρόνου, που διαθέτει.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες