ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

4/12/10

Wiki έγγραφα για UFO;

Έγγραφα τα οποία θα αποκαλύπτουν πληροφορίες σχετικά με εξωγήινους, αφού πιστοποιηθεί η γνησιότητά τους δήλωσε ότι έχει στην κατοχή του ο ιδρυτής των Wikileaks Τζούλιαν Ασάντζ. Θα προχωρήσει στο μέλλον στη δημοσίευσή τους;

Έρχονται νέες αποκαλύψεις από τη Wikileaks αυτή τη φορά σχετικά με άρτι αφιχθείσες λεπτομέρειες σχετικά τους εξωγήινους με αφορμή την ανακοίνωση της NASA.
Ο ιδρυτής του ιστότοπου, Τζούλιαν Ασάνζ, για τον οποίο έχει εκδοθεί διεθνές  ένταλμα σύλληψης για σεξουαλική κακοποίηση, τονίζει ότι σύντομα θα δουν το φως της δημοσιότητας νέα έγγραφα της αμερικανικής κυβέρνησης με θέμα την εξωγήινη ζωή.
Ο 39χρονος δεν διευκρίνισε τι είδους πληροφορίες ενέχουν τα έγγραφα αλλά και πότε θα δημοσιευτούν.
Ερωτηθείς σχετικά με το εάν τα έγγραφα που έχει στη κατοχή του αναφέρονται και σε εξωγήινους τόνισε ότι έλαβε αρκετά emails από διάφορα άτομα σχετικά με τα UFO αλλά ακόμα μένει να αποδειχτεί ότι είναι γνήσια.
Μόλις πέρυσι υπήρχαν 400 αναφορές στο υπουργείο Αμύνης σχετικά με τα UFOs στη Βρετανία, αριθμός που τριπλασιάστηκε μέχρι σήμερα.

Αρκετές ιστοσελίδες εικάζουν ότι οι διαρροές αφορούν απαντήσεις σε ισχυρισμούς των στρατιωτικών πιλότων ότι οι εξωγήινοι έχουν προσγειωθεί στην γη, παρείσδυσαν σε πυρηνικές εγκαταστάσεις πυραύλων και  απενεργοποίησαν όπλα.
Τα εν λόγω σχόλια έκανε ο Ασάνζ κατά τη διάρκεια συνομιλίας του στο διαδίκτυο  με τον Guardian κατά την οποία επιβεβαίωσε ότι η ομάδα του λαμβάνει μέτρα ασφαλείας εξαιτίας των απειλών που δέχεται για τη ζωή του.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες