ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

29/1/11

Υποψηφιότητες με Lego


Άκρως δημιουργική η φαντασία του νεαρού Alex Eylar ο οποίος έφτιαξε με τουβλάκια Lego διάσημες σκηνές από τις 10 ταινίες που είναι υποψήφιες για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας στις 27 Φεβρουαρίου . Απολαύστε τις δημιουργίες του (Pics)
Ο Alex Eylar, είναι ένας ταλαντούχος 22χρονος ο οποίος επιστράτευσε τη φαντασία του για να αναπαραστήσει  με τουβλάκια LEGO σκηνές από τις 10 ταινίες που είναι υποψηφιότητες για το Όσκαρ καλύτερης ταινίας για το 2011.

Μάλιστα ο Eylar είχε και στο παρελθόν αποτυπώσει με τα Lego διάσημες σκηνές από γνωστές ταινίες όπως το Ψυχώ.
Ο νεαρός πρώτα κατασκευάζει το σκηνικό με κάθε λεπτομέρεια, και στη συνέχεια φωτογραφίζει με τον σωστό φωτισμό για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Δείτε μια προς μια τη πραγματικά εκπληκτική προσπάθεια του νεαρού.

Εδώ αποτύπωσε τον ήρωα της ταινίας "127 Hours" του Ντάνι Μπόιλ, Άρον Ράλστον τον οποίο υποδύεται ο Τζέιμς Φράνκο, τη στιγμή που ο βράχος του χτύπησε το χέρι.

Ο Κόλιν Φέρθ στο ρόλο του για τη ταινία "The King's Speech" η οποία ηγείται στα Όσκαρ με 12 υποψηφιότητες για το χρυσό αγαλματίδιο.

Όσο και αν δεν φτάνει την ομορφιά της πραγματικής το παραπάνω ανθρωπάκι είναι η Νάταλι Πόρτμαν στη ταινία Black Swan όπου υποδύεται μια πειθαρχημένη και τελειομανής μπαλαρίνα αποφασισμένη να γίνει πρίμα μπαλαρίνα.

Η μάχη σε... μηδενική βαρύτητα του Joseph Gordon-Levitt στη ταινία Inception.

O Christian Bale και ο  Mark Wahlberg στη ταινία "The Fighter".

Ο σκληρός Jeff Bridges στο True Grift των αδελφών Κοέν.

Οι Annette Bening και  Julianne Moore στο  "The Kids Are All Right".

Οι ήρωες του "Toy Story 3" μιας ταινίας κινουμένων σχεδίων που για  τρίτη φορά που μια τέτοιου είδους ταινία  διεκδικεί το βραβείο της Καλύτερης Ταινίας. Οι άλλες δύο ήταν οι  "Beauty and the Beast", και  "Up".

Ο Jesse Eisenberg ως  Mark Zuckerberg στη ταινία "The Social Network".

Και τέλος, η Jennifer Lawrence στο "Winter's Bone".

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες