ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

15/2/11

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ : 15/02/2011

City of dream

City of dreams…

Το δικό του όνειρο ζει απόψε ο Άρης (19:00, ΑΝΤ1 και NovaΣΠΟΡ FM 94,6) υποδεχόμενος τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τους «32» του Europa League σε ένα από τα σημαντικότερα ραντεβού της ιστορίας του. Για την υπέρβαση με… τολμηρό σχήμα και με σύμμαχο το απόρθητο της ευρωπαϊκής τους έδρας από το 1968 θα παραταχθούν οι «κίτρινοι» απέναντι στο πανάκριβο συγκρότημα του Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Βαλβέρδε: «Θα νικήσουμε, αν…»

Βέβαιος πως ο Ολυμπιακός θα είναι ο νικητής στο ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου κόντρα στον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε σε συνέντευξή του στην «Εξέδρα». «Αν παίξουμε όπως μας αρέσει και όπως ξέρουμε, τότε θα νικήσουμε. Θέλουμε να είμαστε κυρίαρχοι, να υποφέρει ο αντίπαλος», τόνισε. «Μου αρέσει αυτό που βλέπω από την ομάδα, εξαιρώντας το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα», πρόσθεσε



Δεκαπέντε εκατομμύρια το λιγότερο

Δεκαπέντε εκατομμύρια το λιγότερο

Το σκεπτικό του πως ο Παναθηναϊκός χρειάζεται μια αύξηση μετοχικού κεφαλαίου τουλάχιστον 15 εκατομμυρίων ευρώ, έχει αναλύσει στους μετόχους της ομάδας ο Αδαμάντιος Πολέμης. Υπάρχει και εναλλακτικός σχεδιασμός στην ΠΑΕ, ο οποίος βασίζεται σε περικοπές και πωλήσεις ποδοσφαιριστών. 
Ύστατη προσπάθεια για Μπλάνκο
Την τελευταία προσπάθεια για να διατηρήσει τον Ίσμαελ Μπλάνκο στις τάξεις της θα κάνει η ΑΕΚ. Σύμφωνα με τη «SportDay», πιθανότατα την προσεχή Πέμπτη θα κατατεθεί στον Αργεντινό επιθετικό η τελική (;) πρόταση ανανέωσης συμβολαίου. Αυτή πληροφορίες αναφέρουν πως θα φτάνει τις 600.000 ευρώ ετησίως, ενώ θα προβλέπονται κάποια μπόνους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες