15/2/11

Νέες προειδοποιητικές βολές για το ενδεχόμενο ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ απηύθυνε σήμερα η ΓΕΝΟΠ

«Προκειμένου να κάνουμε το χρέος μας απέναντι στην επιχείρηση του ελληνικού λαού, η φυλακή δεν μας τρομάζει. Όποιος μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς σημαίνει η παραπάνω φράση μπορεί να αντιληφθεί τι θα ακολουθήσει», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Ν. Φωτόπουλος.

«Δεν απειλούμε και δεν εκβιάζουμε. Είμαστε συνδικαλιστές και χρέος μας είναι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Αν για τη στάση μας που δεν
αφορά τι αύξηση θα πάρουμε μας κατηγορήσουν κάποιοι για επιπολαιότητα και ανευθυνότητα τους απαντούμε ότι ανάμεσα στην επιπολαιότητα και την προδοσία με τα όσα θα κάνουμε όχι απλά θα φροντίσουμε, θα διασφαλίσουμε να μην κατηγορηθούμε για προδοσία», καταλήγει ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ.

«Οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ δεν θα επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση, την υλοποίηση του σχεδίου ξεπουλήματος της Επιχείρησης, τα σχέδια αυτά εξυπηρετούν μόνο τα συμφέροντα των αγοραστών της, και αν συμβεί κάτι τέτοιο οι οικονομικές επιπτώσεις θα είναι τραγικές για τους καταναλωτές», δήλωσε εξάλλου ο γεν. γραμματέας της ΓΕΝΟΠ κ. Κ. Κατσαρός.

adesmeytos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες