ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

28/2/11

Οι έδρες έμειναν… «μουγγές»

 Οι έδρες έμειναν… «μουγγές»
Σε καμία από τις οκτώ αναμετρήσεις της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας δεν μπόρεσε γηπεδούχος να πανηγυρίσει νίκη. Το εντυπωσιακό 2-2 ανάμεσα σε Λάρισα και Άρη δεν βόλεψε κανένας από τους δύο, σπουδαία διπλά πήραν η Καβάλα στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ (2-0) και ο
Αστέρας Τρίπολης κόντρα στον Πανσερραϊκό με σκορ 1-0. Η ΑΕΚ συνέχισε την παράδοση απέναντι στον Εργοτέλη, τον οποίο νίκησε 3-2 στην Κρήτη, ενώ Πανιώνιος και Ολυμπιακός έμειναν στο 1-1. Τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής Εργοτέλης-ΑΕΚ 2-3 Σε… δικαίωση της υποδοχής που της επιφυλάχθηκε στο Ηράκλειο προχώρησε η ΑΕΚ! Τα «γκάζια» των οπαδών της εμφάνισαν μια λεβέντισσα «Ένωση» απέναντι στον Εργοτέλη (2-3) και απέδειξαν πως όταν… θέλει, μπορεί να παίζει ως μεγάλη ομάδα. Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν παρέλαση όταν έπαιζαν με έντεκα, δεν «μάσησαν» όταν έμειναν με δέκα και με τον… σέντερ φορ Γεωργέα «σφράγισαν» την απόδρασή από το Παγκρήτιο!
Διαβάστε περισσότερα. ΠΑΟΚ-Καβάλα 0-2 Με αυτοπεποίθηση μεγάλης ομάδας που ξέρει τι θέλει αλλά και πώς να το πάρει, η Καβάλα «άλωσε» την Τούμπα και επικράτησε 2-0 του ΠΑΟΚ για την 24η αγωνιστική. Με κορυφαίο τον Αμπντούν και με τα γκολ των Νικουλάε (37’) και Ρίος (60’) οι «αργοναύτες» ανάγκασαν τους οπαδούς του «Δικεφάλου του Βορρά» να ξεχάσουν άμεσα την καλή εμφάνιση στην Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ και να αποδοκιμάσουν τους παίκτες της ομάδας τους για την εικόνα παράλυσης που παρουσίασαν στο δεύτερο ημίχρονο. Διαβάστε περισσότερα. Πανσερραϊκός-Αστέρας Τρίπολης 0-1 Ζωντανός από τα έντεκα βήματα έμεινε ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος επικράτησε του Πανσερραϊκού 1-0. Οι Αρκάδες εκμεταλλεύτηκαν το δικό τους πέναλτι με τον Ροτζέριο, ο Αναστασόπουλος ήρθε από τον «πάγο» και σταμάτησε εκείνο του Λεοζίνιο και η ομάδα του Δερμιτζάκη είδε «φως στο τούνελ» των επτά αγώνων χωρίς νίκη. Μεγάλο τρίποντο για τους φιλοξενούμενους που έπιασαν τον Πανιώνιο και βλέπουν με άλλο μάτι την υπόθεση «παραμονή». Διαβάστε περισσότερα. Πανιώνιος-Ολυμπιακός 1-1 Παρότι ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με τον Μιραλάς, ένα τυχερό γκολ του Σβέρκος και η αποβολή του Ριέρα δεν του επέτρεψαν να πάρει κάτι καλύτερο από την ισοπαλία (1-1) κόντρα στον Πανιώνιο. Στις έντεκα σερί νίκες σταμάτησαν οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι διατήρησαν το +10 από τον ΠΑΟ και ελέγχουν απολύτως την υπόθεση «τίτλος». Διαβάστε περισσότερα. Λάρισα-Άρης 2-2 Διασωληνωμένη στην… εντατική της επικίνδυνης ζώνης έμεινε η Λάρισα! Ο Άρης έφερε τους «βυσσινί» κατάματα με το «μοιραίο» (90’ Μπομπαντίγια) και παρόλο που ο Ρομέου –αμέσως μετά (93’) τους έδωσε τον πόντο (2-2), αυτός εξακολουθεί να μοιάζει με «ασπιρίνη»! Διαβάστε περισσότερα. Σάββατο, 26/2 Ηρακλής-SKODA Ξάνθη 1-1 Την ώρα που οι εφιάλτες και τα σενάρια του υποβιβασμού καραδοκούσαν, ο «Άη» Ντάνι(ς) έσωσε την παρτίδα για τον Ηρακλή, αφού ισοφάρισε στο 93’ σε 1-1 κόντρα στην Ξάνθη στο «Καυτανζόλειο». Έχοντας τον «βράχο» Γκσπούρνινγκ σε μεγάλη μέρα, οι Ακρίτες διατήρησαν το προβάδισμά τους μέχρι το τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, παρά το γεγονός ότι αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από την αποβολή του Φλίσκα στο 58’. Διαβάστε περισσότερα. Κέρκυρα-Ολυμπιακός Βόλου 1-3 Πιο κοντά στον στόχο της εξόδου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, βρίσκεται πλέον ο Ολυμπιακός Βόλου, που νίκησε με σκορ 3-1 εκτός έδρας την Κέρκυρα. Ιδανικό το ντεμπούτο του Μάκη Κατσαβάκη στον πάγκο των φιλοξενούμενων που είχαν μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ηλία Σολάκη, ο οποίος σκόραρε δυο φορές (4΄, 23΄). Ο Μπρέσκα στο 27ο λεπτό έδωσε αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα του Βόλου, για να διαμορφώσει το τελικό 3-1 ο Καλαντζής. Διαβάστε περισσότερα. Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 1-1 Πολύ νωρίς αποδείχθηκε για να ξεχάσει το «Καραϊσκάκη» ο Παναθηναϊκός! Η φωνή διαμαρτυρίας των 35.000 φίλων του -αντί να «ξυπνήσει»- κράτησε στην περασμένη βδομάδα τους «πράσινους» και ο εξαιρετικός Ατρόμητος τους απέσπασε δικαιότατο πόντο (1-1) στο… αναβράζον ΟΑΚΑ! Διαβάστε περισσότερα.
Το πρόγραμμα της επόμενης (25ης) αγωνιστικής
Σάββατο 5/3 Ολυμπιακός Βόλου- Πανσερραϊκός (17:15) SKODA Ξανθη- Κέρκυρα (17:15) Άρης- Ηρακλής (19:30)
Κυριακή 6/3 Ολυμπιακός- Εργοτέλης (15:00) Καβάλα- Αστέρας Τρίπολης (15:00) Λάρισα- Παναθηναϊκός (17:15) Ατρόμητος- Πανιώνιος (17:15) ΑΕΚ- ΠΑΟΚ (19:30)
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες