ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

22/3/11

Σύλληψη ατόμου φερόμενου ως «εμπόρου ναρκωτικών» μέσα στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων;

Eρώτηση Μ. Τζίμα, Α. Δεμερτζόπουλου με θέμα:
Σύλληψη ατόμου φερόμενου ως «εμπόρου ναρκωτικών» μέσα στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων

Σύμφωνα με δημοσίευμα εβδομαδιαίας εφημερίδας αλλά και αναρτήσεις σε διαδικτυακούς τόπους, προ ολίγων εβδομάδων τα ξημερώματα, συνελήφθη μέσα στο χώρο της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων και μάλιστα  στους χώρους των θαλάμων της ΣΝΔ, άτομο μη έχον σχέση με τη ΣΝΔ, φερόμενο από το δημοσίευμα ως έμπορος ναρκωτικών με βεβαρυμμένο ποινικό μητρώο.
Το άτομο αυτό συνελήφθη από την Ναυτονομία και την ΕΛΑΣ και οδηγήθηκε στο Αστ. Τμήμα Καλλίπολης για τα περαιτέρω.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, επειδή το συμβάν συνέβη παραμονές των κρίσεων των Αξιωματικών, εδόθη «άνωθεν» εντολή να αποσιωπηθεί παρά την σοβαρότητά του, με σκοπό να μην επηρεαστεί η κρίση – προαγωγή συγκεκριμένων Αξιωματικών.
Επειδή, αν αληθεύει το δημοσίευμα, η παράνομη είσοδος ύποπτου για ναρκωτικά ατόμου μέσα στην ΣΝΔ, συνιστά μείζον γεγονός, το οποίο γεννά εύλογα ερωτήματα τόσο για την ασφάλεια και τον έλεγχο των εγκαταστάσεων, όσο και για την πιθανότητα παράνομης εισόδου «ουσιών» στα στρατόπεδα.
ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο κ.  ΥΠΟΥΡΓΟΣ
1. Αν αληθεύει το γεγονός της σύλληψης σεσημασμένου για ναρκωτικά ατόμου εντός της ΣΝΔ; Αν ναι, γιατί ένα τόσο σοβαρό γεγονός αποσιωπήθηκε; Σε τι διοικητικές – πειθαρχικές ενέργειες θα προβεί το υπουργείο;
2. Πόσες περιπτώσεις εντοπισμού ναρκωτικών ουσιών κατεγράφησαν μέσα σε στρατιωτικές μονάδες το έτος 2010; Τι ποσότητες ναρκωτικών ουσιών έχουν κατασχεθεί το 2010; Σε τι ενέργειες έχει προβεί, ή προτίθεται να προβεί το υπουργείο για την καταπολέμηση του φαινομένου;
Οι Ερωτώντες Βουλευτές
Μαργαρίτης Τζίμας ,βουλευτής Δράμας
Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος,βουλευτής Έβρου
kranosgr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες