ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

22/3/11

Η χυλόπιτα του πρίγκιπα


Μια έκπληξη περίμενε τον πρίγκιπα Γουίλιαμ κατά την επίσκεψή του στην Αυστραλία όταν μια θαυμάστριά του, του έκανε πρόταση γάμου. Πώς αντέδρασε ο πρίγκιπας


"Συγγνώμη αλλά άργησες" απάντησε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ σε μια φανατική θαυμάστριά του η οποία δε δίστασε ούτε λίγο ούτε πολύ να του ζήτησε να τον παντρευτεί.

Η 17χρονη Τιάνα Ο'Μπρίεν μαζί με μια φίλη της θέλησε να δείξει την αγάπη της στον Γουίλιαμ κατά την επίσκεψή του στη Βικτόρια της Αυστραλίας για αυτό και κράταγε ένα μεγάλο πλακάτ που έγραφε: "Θα γίνω εγώ η πριγκίπισσα σου".
Καθώς ο πρίγκιπας περπάτησε προς το μέρος της κοπέλας η Τιάνα του φώναξε "παντρέψου με" αλλά εκείνος ήταν σαφής λέγοντάς της πως τώρα πια είναι αργά.
Μάλιστα η ερωτοχτυπημένη κοπέλα είπε πως δεν θα το βάλει κάτω μέχρι να δει το μονόπετρο στο χέρι της!
Η πόλη Κεράνγκ της Βικτόρια ήταν ο τελευταίος σταθμός της περιοδείας του πρίγκιπα στις πληγείσες περιοχές της Αυστραλίας και Ν. Ζηλανδίας .
Ο πρίγκιπας συναντήθηκε με πλήθος κόσμου που έχασε αγαπημένα άτομα από τις φυσικές καταστροφές και συγκινήθηκε όταν μίλησε με τον 13χρονο αδερφό του παιδιού που θυσιάστηκε για τον σώσει επιμένοντας στους διασώστες να σώσουν πρώτα τη μητέρα του και τον αδερφό του.
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες