22/3/11

Μερική απαγόρευση απόπλου σε Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο

Λόγω των ισχυρών ανέμων, που φτάνουν μέχρι 9 μποφόρ.
Συνεχίζεται η απαγόρευση απόπλου των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν και φθάνουν έως και τα 9 μποφόρ.
Επίσης δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων στην περιοχή Πρίνου-Καβάλας. Στις υπόλοιπες περιοχές τα δρομολόγια των πλοίων διεξάγονται κανονικά.
Κανονικά πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων
στις περιοχές Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα, Κυλλήνη-Ζάκυνθος, Κυλλήνη-Αργοστόλι, Αιδηψός-Αρκίτσα, Ωρωπός-Ερέτρια και Παλούκια-Σαλαμίνα.
Σύγκρουση φορτηγών πλοίων στον όρμο Καρύστου λόγω του καιρού
Δύο φορτηγά πλοία που είχαν αγκυροβολήσει στον όρμο Καρύστου, λόγω του καιρού, συγκρούστηκαν μεταξύ τους, χωρίς να αναφερθούν τραυματισμοί. Πρόκειται για ένα ελληνικό πλοίο με επτά Έλληνες πλήρωμα και ένα με σημαία Λιβύης, στο οποίο επέβαιναν 13 αλλοδαποί ναυτικοί.
Λόγω της σύγκρουσης στο φορτηγό πλοίο, με σημαία Λιβύης, προκλήθηκε μικρό ρήγμα πάνω από την ίσαλο γραμμή, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος, ενώ δεν αναφέρθηκε ούτε θαλάσσια ρύπανση.
Και τα δύο πλοία δεν είχαν φορτίο. Το ελληνικό πλοίο είχε ξεκινήσει από τον Βόλο με προορισμό την Ιταλία, ενώ το πλοίο με σημαία Λιβύης είχε ξεκινήσει από την Τρίπολη με προορισμό το Ντουμπάι.
kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες