ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

12/3/11

"Η Ελλάδα κάνει ό,τι μπορεί"


Χρειαζόμαστε ισχυρές ευρωπαϊκές αποφάσεις, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου προσερχόμενος στην έκτακτη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ

H Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο των αποφάσεων που θα ληφθούν σήμερα για την οικονομική κρίση στην ευρωζώνη και την κατάσταση στη Βόρεια Αφρική, δήλωσε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ στις Βρυξέλλες, επισημαίνοντας ότι και στα δύο μέτωπα η Ελλάδα κάνει ότι είναι δυνατόν.
"Σε ότι αφορά την οικονομική κρίση, η Ελλάδα βρίσκεται στο σωστό δρόμο με το πρόγραμμά της έχοντας λάβει επώδυνα μέτρα, ώστε να καταστεί βιώσιμη η οικονομία", υπογράμμισε ο πρωθυπουργός τονίζοντας ότι "τώρα χρειαζόμαστε ισχυρές ευρωπαϊκές αποφάσεις για να καθησυχαστούν οι αγορές".
Σε ότι αφορά την κατάσταση στη Βόρειο Αφρική, ο κ. Παπανδρέου σημείωσε ότι η Ελλάδα υπήρξε δραστήρια στις ανθρωπιστικές προσπάθειες για τον επαναπατρισμό χιλιάδων πολιτών από τη Λιβύη επισημαίνοντας ότι και σήμερα είχαμε μια επιτυχή συνεργασία με την Ολλανδία για τον επαναπατρισμό τριών Ολλανδών πολιτών.
Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας, αλλά είναι πολύ σημαντικό η ΕΕ να λάβει ισχυρές ιστορικές αποφάσεις τόσο στο μέτωπο της οικονομίας όσο και για τη Βόρειο Αφρική και ειδικότερα για τη Λιβύη, κατέληξε στις δηλώσεις του ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες