ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

12/3/11

Μονοθέσιο της F1 στον... αέρα

Άκρως εντυπωσιακές εικόνες από "έκρηξη" αγωνιστικού. Περισσότερα από 3.200 κομμάτια στον αέρα δίνουν την αίσθηση ότι πάγωσε ο χρόνος κατά την έκρηξή του (Pic)

Το έργο που φιλοτέχνησε ο Paul Veroude θα προσελκύσει αδιαμφισβήτητα τους λάτρεις της ταχύτητας και της Formula 1, με τις εικόνες του υπό "διάσπαση" αυτοκινήτου είναι εντυπωσιακές.
Ο Δανός καλλιτέχνης αποσυναρμολόγησε ουσιαστικά το
αγωνιστικό Mercedes GP Petronas
και κρέμασε τα περισσότερα από 3.200 κομμάτια με μεταλλικά σκοινιά του από την οροφή, δίνοντας την αίσθηση ότι έχει παγώσει ο χρόνος κατά τη διάλυσή του.
Με τίτλο View Suspended 2, το έργο παρουσιάστηκε από τον επικεφαλής της ομάδας Nick Fry κατά την παγκόσμια έκθεση F1 της Mercedes-Benz στο Surrey.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, περισσότερα από 580 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολουθούν τη Formula 1. Το να μπορεί κανείς να δει ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο με αυτόν τον τρόπο είναι πολύ ιδιαίτερο και αποτελεί μία μοναδική ματιά στην καρδιά του αθλήματος", σημείωσε ο Nick Fry.
Ο χρόνος που χρειάστηκε για την κατασκευή του έργου, σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC, είναι ελάχιστος σε σύγκριση με τον αριθμό των ωρών για τη δημιουργία ενός αγωνιστικού, δεδομένου ότι για ένα μέσο μονοθέσιο της Formula 1 χρειάζονται 90.000 ώρες δουλειάς.
anwnimo.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες