30/11/10

Μυστικά σε λάθος χέρια

Ένας υπολογιστής που περιέχει σημαντικές πληροφορίες που αφορούν σε θέματα άμυνας, εκλάπη από το αυτοκίνητο του γερουσιαστή Σερζ Ντασό. Ο γερουσιαστής ελέγχει τον όμιλο που παράγει το μαχητικό Rafale.

 
Ο Γάλλος γερουσιαστής, Σερζ Ντασό, που ελέγχει τον όμιλο αεροναυπηγικής που παράγει το μαχητικό αεροσκάφος "Rafale", απώλεσε το βράδυ της Παρασκευής έναν υπολογιστή που περιείχε σημαντικές πληροφορίες και αφορούν σε αμυντικά θέματα.
Ο φορητός υπολογιστής βρισκόταν σε μία θήκη, που εκλάπη μέσα από το αυτοκίνητό του, που ήταν σταθμευμένο έξω από εκκλησία στην περιοχή Κορμπεϊγ-Εσόν, όπου ο Σερζ Ντασό διετέλεσε δήμαρχος.
Μαζί με τον φορητό υπολογιστή στην ίδια θήκη ο Ντασό είχε τοποθετήσει και έγγραφα της γερουσίας, όπως δήλωσε συνεργάτης του γερουσιαστή, επιβεβαιώνοντας σχετική πληροφορία της εφημερίδας Le Parisien.

Σύμφωνα με πηγές που γνωρίζουν την πορεία των ερευνών, η θήκη στην οποία είχε τοποθετηθεί ο φορητός υπολογιστής ήταν εμφανής από οποιονδήποτε προσέγγιζε το αυτοκίνητο, αλλά δεν υπάρχουν στοιχεία που να επιτρέπουν την εξαγωγή συμπερασμάτων, ως προς το εάν πρόκειται για μία τυχαία κλοπή, ή ο δράστης γνώριζε σε ποιόν ανήκε ο υπολογιστής.

ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες