ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

2/12/10

Σκηνές τρόμου λόγω κρίσης

Σκηνές τρόμου εξελίχθηκαν πριν από λίγη ώρα στο κέντρο της Αθήνας, όταν ένας άνδρας περιέλουσε με βενζίνη γυναίκα υπάλληλο μέσα στο ασφαλιστικό του ταμείο και απείλησε να την κάψει ζωντανή. Αιτία τα οικονομικά του προβλήματα.


 
 
Οι σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν πριν από περίπου μία ώρα στο κέντρο της Αθήνας, στη διασταύρωση των οδών Τσίλερ και Πατησίων όπου βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία του Ταμείου Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας άνδρας που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα εισέβαλε στα γραφεία κρατώντας ένα δοχείο με βενζίνη και αρχικά απείλησε ότι θα αυτοπυρποληθεί. Στη συνέχεια -σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά- ακινητοποίησε μία γυναίκα υπάλληλο του ταμείου δένοντάς την με σύρμα, την περιέλουσε με τη βενζίνη και απείλησε ότι θα της βάλει φωτιά.

Οι υπάλληλοι έντρομοι ειδοποίησαν πυροσβεστική και αστυνομία και ταυτόχρονα προσπάθησαν να πείσουν τον άνδρα να αφήσει τη συνάδελφό τους. Τελικά λίγο πριν φθάσει η αστυνομία, ο άνδρας πείστηκε να αφήσει την υπάλληλο.
Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Πατησίων, όπου βρίσκεται και η υπάλληλος του ΟΑΕΕ προκειμένου να καταθέσει.

ΠΗΓΗ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες