2/12/10

Στήριξη στους στρατιωτικούς

Το έργο των στελεχών των ενόπλων δυνάμεων εξήρε, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, μετά την συνάντησή του με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας. Ουσιαστικά έδωσε απάντηση στις απαξιωτικές δηλώσεις Πάγκαλου.

 
 
Πλήρη στήριξη στα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων παρείχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, αμέσως μετά την εκτεταμένη ενημέρωση που είχε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
"Θέλω να αποτίσω τιμές και στους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων για τη δουλειά που κάνουν. Μια δουλειά που χρειάζεται γερά νεύρα και πολλές φορές ξεπερνάει ψυχοσωματικά τις αντοχές ενός ατόμου. Τιμάμε αυτές τις Ένοπλες Δυνάμεις και είμαστε βέβαιοι ότι με τέτοιες Ένοπλες Δυνάμεις -συμπεριλαμβάνω και την πολιτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων- νομίζω ότι η Ελλάδα θα έχει τουλάχιστον την ηρεμία να ρίξει τις δυνάμεις της στη μεγάλη μάχη του ξεπεράσματος της οικονομικής κρίσης" δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ.Παπούλιας.
Η τόνωση του ηθικού στους στρατιωτικούς από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας έρχεται έπειτα από τις απαξιωτικές δηλώσεις του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου περί αντιπαραγωγικού κλάδου, οι οποίες είχαν προκαλέσει οργή στους κόλπους του στρατεύματος.

Η ενημέρωση που είχε στο πεντάγωνο ο κ.Παπούλιας διήρκεσε πάνω από μία ώρα. Αρχικά ενημερώθηκε σε κατ’ ιδίαν συνάντηση από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο και στη συνέχεια οι αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων ανέλυσαν λεπτομερώς στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την κατάσταση και το σχεδιασμό των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες