ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

16/12/10

Κλείνουν εννέα ΧΑΔΑ στην Πελοπόννησο

Εννέα ενεργοί χώροι ανεξέλεγκτης διάθεσης απορριμμάτων (ΧΑΔΑ) θα κλείσουν σε Αργολίδα και Μεσσηνία, με απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Φώτη Χατζημιχάλη.Για τους 71 ανενεργούς ΧΑΔΑ της περιφέρειας έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες προκήρυξης διαγωνισμών για την ανάθεση των εργολαβιών αποκατάστασης, η χρηματοδότηση των οποίων έχει εξασφαλιστεί από το ΕΣΠΑ.
Κλείνουν εννέα ΧΑΔΑ στην Πελοπόννησο
Οι ΧΑΔΑ που κλείνουν είναι: στο νομό Αργολίδας, στην Ερμιόνι και στη θέση Κρόθι, στη Θερμισία στη θέση Ρορρό, στο Λυγουριό στη θέση Ντεβεντζή, στην Αρχαία Επίδαυρο στη θέση Καρτσί ή Φραμάτα και στην Νέα Επίδαυρο στη θέση Μαλεβίτι. Στο νομό Μεσσηνίας κλείνουν οι ΧΑΔΑ στο Λογγά και στη θέση Αγριλιά, στο Βασιλίτσι και στη θέση Λειβαδάκια, στη Χώρα και στην θέση Γέφυρα Μανούσου και στην Πύλο στη θέση Άγιος Νικόλας.

Στην απόφαση προβλέπεται ακόμη η άμεση διενέργεια αυτοψίας από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας σε συνεννόηση με τους Δήμους της περιοχής ώστε να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα για την διασφάλιση της παύσης λειτουργίας, ενώ παράλληλα θα ξεκινήσει και η σύνταξη των τεχνικών μελετών περιβαλλοντικής αποκατάστασης. ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες