ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

16/12/10

Χωρίς μέσα μεταφοράς

Χειρόφρενο σήμερα σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, αλλά και σε ΟΣΕ και προαστιακό στην Αθήνα. Ταλαιπωρία στο επιβατικό κοινό, μποτιλιάρισμα σε όλους τους δρόμους από το πρωί
Σε 24ωρη απεργία βρίσκονται σήμερα τα σωματεία εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και θα παραμείνουν ακινητοποιημένα, λεωφορεία, τρόλει, μετρό, ΗΣΑΠ, καθώς και ο ΟΣΕ και ο Προαστιακός.

Έτσι το επιβατικό κοινό δεν θα μπορεί να μετακινηθεί παρά μόνον με Ι.Χ. γεγονός που έχει ήδη από το πρωί της Πέμπτης έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην κίνηση των αυτοκινήτων σε όλους τους οδικούς άξονες της Αττικής.
Παράλληλα χθες, λόγω της γενικής απεργίας, έκλεισε ο ελληνικός εναέριος χώρος με αποτέλεσμα να ακυρωθούν εκατοντάδες προγραμματισμένες πτήσεις, οι οποίες άρχισαν να πραγματοποιούνται σταδιακά από τα ξημερώματα.
To πρόγραμμα των κινητοποιήσεων για την ερχόμενη εβδομάδα έχει διαμορφωθεί ως εξής:
*Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου. Τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ οι εργαζόμενοι στα άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία.
*Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου. Όλα τα Μέσα θα πραγματοποιήσουν 4ωρη στάση εργασίας από τις 12 έως τις 4 το απόγευμα.
*Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου. Θα ακινητοποιηθούν όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, λόγω 24ωρης απεργίας.
*Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου. Τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ οι εργαζόμενοι στα άλλα μέσα μεταφοράς δεν έχουν ακόμη αποφασίσει.
*Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου. Οι εργαζόμενοι σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα πραγματοποιήσουν 4ωρη στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι.
Οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αντιδρούν στο νομοσχέδιο Ρέππα που παρουσιάστηκε την Τρίτη στο υπουργικό συμβούλιο και προβλέπουν τη μετάταξη 1.500 εργαζομένων, τη συγχώνευση των εταιριών παροχής συγκοινωνιακού έργου σε δύο φορείς και τη μετατροπή του ΟΑΣΑ σε μητροπολιτικό φορέα, με περιοχή αρμοδιότητας την Περιφέρεια Αττικής, εκτός από τα νησιά.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες