ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

31/1/11

Σε «απόσταση αναπνοής» από τα 100 δολ. το αργό τύπου μπρεντ

Σε απόσταση αναπνοής από το ψυχολογικό «φράγμα» των 100 δολαρίων ανά βαρέλι, διαπραγματεύεται η τιμή του αργού πετρελαίου τύπου μπρεντ, στον απόηχο της αναταραχής που συγκλονίζει την Αίγυπτο και των ανησυχιών που επικρατούν στις αγορές τόσο σχετικά με την ομαλή λειτουργία της διώρυγας του Σουέζ όσο και για το ενδεχόμενο εξάπλωσης της κρίσης και στις λοιπές χώρες της Βορείου Αφρικής.
Στις ασιατικές αγορές, η τιμή του βαρελιού απείχε μόλις 3 λεπτά από το επίπεδο των 100 δολαρίων (99,97 δολ.) το πρωί της Δευτέρας, διαμορφούμενη στο υψηλότερο επίπεδο της από την 1 Οκτωβρίου του 2008, ενώ στη συνέχεια υποχώρησε στο επίπεδο των 99,60 δολ. όπου εξακολουθούσε να καταγράφει κέρδη 18 σεντς έναντι του κλεισίματος της Παρασκευής.
Σύμφωνα με αναλυτές της πετρελαϊκής αγοράς, η τιμή του μπρεντ αναμένεται να υπερβεί τα 100 δολάρια το βαρέλι και να αγγίξει έως και τα 100,50 δολ. στο άμεσο μέλλον.
Οι τιμές του ελαφρού αργού ενισχύθηκαν κατά 50 λεπτά, στα 89,84 δολάρια το βαρέλι. Την Παρασκευή, το ελαφρό αργό κέρδισε 3,70 δολ. στο βαρέλι.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες