ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

28/1/11

Υποδήματα τσέπης


Τα πρώτα παπούτσια μιας χρήσεως είναι πλέον γεγονός. Πρόκειται για ιδέα μια νεαρής Γερμανίδας με στόχο να προσφέρει ανακούφιση στις γυναίκες που ταλαιπωρούνται από τα τακούνια

Τέλος στα ψηλά τακούνια που παρά το γεγονός ότι κολακεύουν τα πόδια και αναδεικνύουν τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας, δεν παύουν να προκαλούν πόνους στη μέση και τις γάμπες.

Τη λύση βρήκε μία νεαρή φοιτήτρια Γερμανίδα, η οποία κατασκεύασε τα πρώτα παπούτσια μιας χρήσης παγκοσμίως. Εκτός από του ότι συνδυάζουν την κομψότητα με την άνεση στο περπάτημα και το χορό, η κάθε γυναίκα έχει την ευκολία προμήθευσής τους από αυτόματους πωλητές.
Η Ιζαμπέλα Φεντ τοποθέτησε τα πρώτα μηχανήματα έξω από night club στην γενέτειρά της Μόναχο και η απήχηση στο γυναικείο κοινό ήταν πραγματικά εντυπωσιακή.
Πλέον το σύστημα έχει επεκταθεί σε Φρανκφούρτη, Κολωνία και Βερολίνο, ενώ η αντίστοιχη ιστοσελίδα στο facebook μετρά ήδη εκατοντάδες οπαδούς.
Τα παπούτσια που ονομάζονται Ballerina to Go και διατίθενται σε μικρά κουτιά όπως αυτά των τσιγάρων, σε τέσσερα μεγέθη (S, M, L και XL) και τέσσερα χρώματα: χρυσό, ασημένιο, μαύρο και μοβ, ενώ η τιμή τους είναι προσιτή σε γυναίκες όλων των βαλαντίων, καθώς δεν ξεπερνά τα εννιά ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες