ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

12/2/11

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ : 12/02/2011

Εφέσιμο σχήμα

Εφέσιμο σχήμα Την εκδίκαση της έφεσης για την ποινή των δύο αγωνιστικών που επιβλήθηκε στον
Κέβιν Μιραλάς περιμένει σήμερα ο Ολυμπιακός, για να δει αν τελικά μπορεί να χρησιμοποιήσει τον Βέλγο επιθετικό κόντρα στον Άρη (19:30, Novasports1/NovaΣΠΟΡ FM 94.6). Σταντ-μπάι ο Τζεμπούρ, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Ιμπαγάσα και Τοροσίδη. Όλα έτοιμα τα είχε ο Ερνέστο Βαλβέρδε για τον σημερινό αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», μέχρι που ήρθε η «βόμβα» της ΕΠΟ και του χάλασε τα σχέδια. Ο Ισπανός προπονητής δεν μπορεί πλέον να κάνει τίποτε άλλο, από το να περιμένει τη εκδίκαση της έφεσης που κατέθεσε ο Ολυμπιακός, ώστε να πράξει ανάλογα. Εκτός βέβαια του Βέλγου φορ, εκκρεμούν και τα θέματα με τους Αριέλ Ιμπαγάσα και Βασίλη Τοροσίδη, με τον Αργεντινό χαφ να νιώθει ένα σφίξιμο χθες και να κάνει προληπτικά θεραπεία, ενώ ο Έλληνας αμυντικός να προπονείται κανονικά, αλλά να υπάρχουν αμφιβολίες για την αγωνιστική κατάστασή του. Το πιθανότερο σενάριο λέει πως θα τεθούν στη διάθεση του τεχνικού των «ερυθρολεύκων» και οι τρεις ποδοσφαιριστές, με τις εναλλακτικές λύσεις να είναι σε εγρήγορση. Το παλιό και το νέο σύστημα Ο Βαλβέρδε είχε ετοιμάσει σχήμα τον Πάρντο κάτω από τα δοκάρια, τους Τοροσίδη, Μπράβο (ή Χολέμπας), Παπαδόπουλο και Μέλμπεργκ στην άμυνα, Ιμπαγάσα και Μοντεστό στο κέντρο, Ριέρα, Φουστέρ και Τζεμπούρ πίσω από τον Μιραλάς. Με τα νέα δεδομένα, οι αναπληρωματικοί σε περίπτωση απουσιών είναι ο Γιάννης Μανιάτης για το δεξί άκρο της άμυνας, ο Ντουντού για τη μεσαία γραμμή και ο Πάντελιτς στην κορυφή, εκτός βέβαια και αν προωθηθεί ο Τζεμπούρ, με έναν εκ των Φετφατζίδη, Ζαϊρί και Ρόμενταλ να διεκδικούν κατά σειρά τη θέση του στα δεξιά. Ο τεχνικός των Πειραιωτών δείχνει απόλυτα ευχαριστημένος από την παρουσία του Χολέμπας και για το λόγο δεν θα πρέπει να θεωρείται καθόλου απίθανό να τον χρησιμοποιήσει βασικό. Επίσης, με τον Τζεμπούρ έχει δουλέψει πολύ μέσα στην εβδομάδα, κάτι που έκανε εκτενώς και την Παρασκευή, μόλις πληροφορήθηκε το ενδεχόμενο να μην παίξει ο Μιραλάς. Θέλει να μείνει ο Μπράβο Την επιθυμία του Ραούλ Μπράβο να παραμείνει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, μετέφερε στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο μάνατζερ που εκπροσωπεί το γραφείο που έχει τα δικαιώματα του Ισπανού. Το θέμα δεν πρόκειται να προχωρήσει περαιτέρω προς το παρόν, ενώ εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν γύρω στον Απρίλιο. Ο αμυντικός των «ερυθρολεύκων» είναι διατεθειμένος να περιμένει μέχρι τότε, μια και μπορεί ανά πάσα στιγμή να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει.

Όπως στο Κύπελλο

Όπως στο Κύπελλο 
Τη συνταγή του επαναληπτικού αγώνα με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας, όπου ο Παναθηναϊκός επικράτησε με σκορ 3-2, αναμένεται να χρησιμοποιήσει και πάλι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στο αυριανό ντέρμπι πρωταθλήματος. Την απάντηση της FIFA περιμένουν οι «πράσινοι» για Κοτσόλη. Νέα ερώτηση στη Βουλή για το γηπεδικό.

Από τη στιγμή που τέθηκαν στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα οι Τζιμπρίλ Σισέ και Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού κατέστρωσε αμέσως τα πλάνα του ενόψει του αυριανού ντέρμπι με την ΑΕΚ. Μοναδικό πρόβλημα για τον Πορτογάλο παραμένει ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα προπονηθεί σήμερα και θα ξεκινήσει βασικός στο παιχνίδι της Κυριακής. Στόχος του Φερέιρα είναι να επαναλάβει η ομάδα του την εμφάνιση του επαναληπτικού αγώνα για το Κύπελλο, όπου ναι μεν αποκλείστηκε, αλλά νίκησε.

Το «τριφύλλι» θα παραταχθεί με τους Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια, Βύντρα και Ιωαννίδη στα πλάγια, ενώ Μπουμσόνγκ και Καντέ θα συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Η τριάδα στα χαφ θα είναι για άλλο ένα παιχνίδι οι Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης και Νίνης, με τους Λέτο και Χριστοδουλόπουλο να πλαισιώνουν τον Τζιμπρίλ Σισέ στην επίθεση. Αν τελικά δεν τα καταφέρει ο Νίνης, τη θέση του είναι πολύ πιθανό να πάρει ένας εκ των Καραγκούνη ή Μαρίνου, ενώ κάτι ανάλογο μπορεί να γίνει και με τους Μπουμσόνγκ και Σαριέγκι, αν ο Γάλλος αμυντικός δεν κριθεί έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης,

ΜακΝτόναλντ ο αντι-Μπλάνκο

ΜακΝτόναλντ ο αντι-Μπλάνκο
Τον αντικαταστάτη του Ίσμαελ Μπλάνκο, σε περίπτωση που αυτός πήγαινε τελικά στην Εσκισεχιρσπόρ, είχαν βρει στο πρόσωπο του Σέριλ ΜακΝτόναλντ στην ΑΕΚ, σύμφωνα με την Sportday.

«Είχαμε συμφωνήσει σε εξάμηνο δανεισμό και με οψιόν αγοράς με την ΑΕΚ και αυτό σε περίπτωση που ο Μπλάνκο θα έφευγε. Επειδή, όμως, παρέμεινε δεν προχώρησε. Φυσικά, δεν ισχύει τίποτα για το καλοκαίρι», τονίζει ο τεχνικός διευθυντής της Γκέρμιναλ, Γκίντερ Χόφμανς.

Η αγορά του στράικερ της «Ένωσης» από την τουρκική ομάδα δεν ολοκληρώθηκε τελικά, με αποτέλεσμα ο ατζέντης του Ολλανδού φορ, Πέτερ Ρέσελ να τονίζει: «Υπήρχαν προχωρημένες επαφές. Ήμασταν ενήμεροι για το ενδιαφέρον τη ΑΕΚ, ωστόσο το θέμα δεν προχώρησε».

Ο ΜακΝτόναλντ είναι 26 ετών και τα δύο τελευταία χρόνια έχει 40 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Βελγίου με την Γκέρμιναλ, με τη φανέλα της οποίας έχει σκοράρει μόνο τέσσερις φορές (καμία φέτος σε 11 εμφανίσεις). Το τελευταίο τέρμα του σημειώθηκε στις 28 Νοεμβρίου 2009.

Από την άλλη πλευρά, πριν καταλήξει στον Μπαχά ο «Δικέφαλος», κοίταξε αρκετές περιπτώσεις παικτών, όπως του Ιβάν Αλόνσο της Εσπανιόλ, όπως αναφέρει η Sportday, αλλά ο Ουρουγουανός φορ ζήτησε περισσότερα από τις 600.000 ευρώ που αμείβεται τώρα για να έρθει στην Ελλάδα. Ο 30χρονος Κίνι της Αλκορκόν (13 γκολ σε 23 συμμ.) και ο 28χρονος Χέιχο της Γρανάδα (16 γκολ σε 20 συμμ.) ήταν επίσης δύο από τα ονόματα που βρίσκονταν στη λίστα της ΑΕΚ. Με δεδομένο πως πολύ δύσκολα θα συνεχίσει, με τα τωρινά δεδομένα, ο Μπλάνκο να φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα και το καλοκαίρι είναι πολύ πιθανό οι παίκτες αυτοί να απασχολήσουν και πάλι την «Ένωση».
http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες