ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

2/2/11

Κοντά σε υψηλό 28 μηνών το Brent

Σταθεροποιείτο το πετρέλαιο την Τετάρτη με το Brent πάντως να κινείτο κοντά στο υψηλό 28 μηνών, με τους επενδυτές να ανησυχούν μήπως οι αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στην Αίγυπτο επεκταθούν και σε άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής.
Με διάγγελμά του την Τρίτη, ο Αιγύπτιος πρόεδρος Hosni Mubarak δήλωσε ότι θα παραμείνει στην εξουσία έως τον Σεπτέμβριο, αψηφώντας την απαίτηση των διαδηλωτών για άμεση παραίτησή του.
Το αμερικανικό αργό παράδοσης Μαρτίου CLc1 υποχωρούσε 30 σεντς στα 90,47 δολάρια το βαρέλι. Το πετρέλαιο τύπου Brent LCOc1 σημείωνε πτώση 33 σεντς στα 101,41 δολάρια.
"Με τη γεωπολιτική ένταση στην Αίγυπτο να συνεχίζεται, οι κίνδυνοι για τις τιμές παραμένουν ανοδικοί", σχολίασαν αναλυτές της Credit Suisse, μεταξύ των οποίων και ο Stefan Graber. "Αναμένουμε υποχώρηση των τιμών μόλις αποκλιμακωθεί η ένταση λόγω αύξησης των παγκόσμιων αποθεμάτων".
Τα αποθέματα αργού αυξήθηκαν κατά 3,8 εκατ. βαρέλια την προηγούμενη εβδομάδα, περισσότερο από ό,τι αναμενόταν, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία την Τρίτη.
 newscode.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες