2/2/11

Χωρίς μετρό και την Τετάρτη


Αποφασισμένοι να παίξουν ανταρτοπόλεμο είναι οι εργαζόμενοι στο Μετρό οι οποίο λίγα λεπτά πριν τις οκτώ αποφάσισαν τη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους, όπως ανακοίνωσαν.

Την τακτική του κλεφτοπολέμου με τη διοίκηση παίζουν οι εργαζόμενοι στο Μετρό, οι οποίοι λίγο πριν τις οκτώ ανακοίνωσαν ότι τελικά θα συνεχίσουν και αύριο τις κινητοποιήσεις τους και μάλιστα με νέα 24ωρη απεργία.

Όπως γινεται γνωστό, η απόφαση των εργαζόμενων ήταν γνωστή από νωρίς το απόγευμα, αλλά ανακοινώθηκε το βράδυ, ώστε να μην προλάβει η διοίκηση της ΑΜΕΛ να προσφύγει στη δικαιοσύνη, κάτι το οποίο όμως θα γίνει αύριο το πρωί, ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη και αυτή η απεργία.
Σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι κατηγορούν την κυβέρνηση για προσπάθεια διαπόμπευσης και στοχοποίησης των εργαζόμενων στις Αστικές Συγκοινωνίες και ζητούν συγγνώμη από το επιβατικό κοινό για την ταλαιπωρία που υφίσταται.
Μετά την νέα απεργιακή κινητοποίηση, η Τετάρτη αναμένεται εξαιρετικά δύσκολη ημέρα, καθώς όλα σχεδόν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, εκτός του Τραμ και του Προαστιακού, θα είναι ακινητοποιημένα.
Για αυτόν τον λόγο, το επιβατικό κοινό όχι μόνο πρέπει να αναζητήσει άλλους τρόπους μεταφοράς, αλλά πολύ περισσότερο επιβάλλεται να οπλιστεί με υπομονή, για να αντέξει τους ασφυκτικά γεμάτους δρόμους και την ταλαιπωρία.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες