ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

2/2/11

Ανοιχτά για δύο μέρες


Ανοιχτά από αύριο θα είναι τα Φαρμακεία του Πειραιά και θα ξανακλείσουν την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου και τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Πειραιά, αποφάσισε σήμερα να συμμετάσχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (Παρασκευή, Δευτέρα), ενώ την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου θα συνεδριάσουν εκ νέου, προκειμένου να λάβουν αποφάσεις για την πορεία των κινητοποιησεων τους.

Πάντως οι φαρμακοποιοί του Πειραιά δεν χορηγούν επι πιστώσει φάρμακα στους ασφαλισμένους των Ταμείων που τους οφείλουν, δηλαδή τα Ταμεία του Δημοσίου, των Υγειονομικών, των Συμβολαιογράφων, των Νομικών και του ΗΣΑΠ. Ανάλογη στάση θα κρατήσουν και οι Φαρμακοποιοί της Αθήνας από 1η Μαρτίου, όπως αποφάσισε χθες η Γενική τους Συνέλευση.
Πάντως σήμερα ο υπουργός είπε ότι το ιδιοκτησιακό, που ήταν το βασικό αίτημα των φαρμακοποιών έχει ικανοποιηθεί ,ενώ για τις οφειλές των Ταμείων είπε ότι ήδη έχουν εγκριθεί από το υπουργείο Οικονομικών 100 εκατομμύρια ευρώ για την εξόφληση των συνταγών των ασφαλισμένων του Δημοσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες