ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

15/3/11

Audi A1: Urban Ego Racer

Audi A1: Urban Ego Racer

Πλούσιο τεχνολογικά και υπερπλήρες

Το Audi A1 είναι το απόλυτο προσωπικό μοντέλο, αφού μπορεί και μεταφέρει τον ιδιοκτήτη του, μέσα σε μία εξατομικευμένη κάψουλα σύγχρονης αυτοκίνησης. Όταν η Audi λάνσαρε το A1, ήξερε πολύ καλά τι ήθελε να πετύχει, αλλά και τι είχε στα χέρια της για να το πετύχει. Όσον αφορά στο πρώτο κομμάτι εκείνο που επιχειρήθηκε είναι το να χωρέσει το premiumness της Audi στη μικρότερη δυνατή συσκευασία. Αυτό σημαίνει τη δημιουργία ενός μικρού - προσωπικού, ιδιοσυγκρασικού αυτοκινήτου, που να μπορεί να περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία της μεγάλης μάρκας. Από την τεχνολογία και την προσοχή στη λεπτομέρεια, μέχρι τη μεταπωλητική αξία και το premium feeling. Όλα αυτά τα είχε, έτσι κι αλλιώς, στα χέρια της και το να τα μεταλαμπαδεύσει σε ένα σύγχρονο μικρό μοντέλο δεν της ήταν δύσκολο.



Έτσι γεννήθηκε το compact A1, με urban διαστάσεις, εσωτερική χωροταξία που εξυπηρετεί μέχρι 4 ενήλικες και χώρο αποσκευών ικανό να χωρέσει πολλά παραπάνω από τα απαραίτητα μιας μικρής εξόρμησης. Ένα αυτοκίνητο με στιβαρό πλαίσιο, ικανό για 5 αστέρια στα test πρόσκρουσης, αλλά και εξελιγμένη ανάρτηση που εξασφαλίζει άνεση στην πόλη και σταθερότητα έξω από αυτή. Μια δομή που παράλληλα προεξοφλεί, ότι η ποιότητα κύλισης είναι ασυμβίβαστη και η ηχομόνωση αντιστρόφως ανάλογη της κατηγοριοποίησης του οχήματος. Όπως άλλωστε επιχειρεί να κάνει και η προσοχή στη λεπτομέρεια. Από τη συναρμογή των εξαιρετικών πλαστικών, μέχρι τις ραφές της καλαίσθητης ταπετσαρίας και τις σμιλευμένες επενδύσεις στις πόρτες.

Πλούσιο τεχνολογικά και υπερπλήρες Μετά έρχεται ο εξοπλισμός. Συστήματα infotainment επιπέδου Audi A8, συστήματα ασφαλείας που δεν αφήνουν κανένα κενό (full αερόσακοι και στάνταρ ESP με όλα τα παρελκόμενά του), συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας, από το Start&Stop μέχρι το trip computer που θυμίζει στον οδηγό ότι κλιματισμός και ανοιχτά παράθυρα δεν πάνε μαζί.

Και τέλος είναι η τεχνολογία. Από τους κινητήρες TFSI 1.2 & 1.4 με 86 και 122 ίππους αντίστοιχα, ροπή εξασφαλισμένη από το turbo και μέγιστη οικονομία καυσίμου εξασφαλισμένη από τον άμεσο ψεκασμό. Κινητήρες που πάνε πακέτο με τα καλύτερα αυτόματα κιβώτια της αγοράς (S-Tronic) των οποίων οι διπλοί συμπλέκτες καθορίζουν αστραπιαίες και ακριβείς αλλαγές ανάμεσα στις 7 σχέσεις τους, που όχι μόνο ευνοούν τις επιδόσεις, αλλά και κάνουν καλό στη μέση.
Έτσι με 16.540 ευρώ που κοστίζει, πλέον, η βασική έκδοση του A1 με απόσυρση, μπορείτε με 750 ευρώ επιπλέον να ξεκινήσετε ένα όμορφο ταξίδι στην αισθητική αλλά και στο χρόνο (αφού τα stripes θυμίζουν original Quattro), επενδύοντας στα σίγουρα πάνω στο μοναδικό urban ego racer της αγοράς.

Πηγή: autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες