ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

15/3/11

Τα πιο καυτά μπούστα του Hollywood



 
Κάποιες γυναίκες είναι απλά πιο προικισμένες από άλλες. Και ακόμα κι αν δεν είναι φροντίζουν να γίνουν. Το καλύτερο είναι ότι ξέρουν να μας το δείχνουν με κάθε ευκαιρία.

Lindsay Lohan



Είναι από το κορίτσια που το στήθος της εμφανίστηκε πριν καν γίνει γυναίκα. Και από τότε είναι πάντα μαζί της, στα καλά και στα άσχημα. Ακόμα και όταν έχασε κιλά, αυτό εκεί, δεν πήγε πουθενά. Και από ότι έχουμε καταλάβει, δεν χρειάζεται ανορθωτικό. Στο θεό από μόνο του.

Νο σουτιέν: 36-D

Christina Hendricks



Το δικό της αχτύπητο «δίδυμο» μπορεί να κάνει ακόμα και το πιο απλό t-shirt να μοιάζει σέξι. Είτε φορά ένα κουστούμι, είτε φόρεμα για το κόκκινο χαλί, ξέρει να τονίζει αυτά που της χάρισε η μητέρα φύση.

Νο σουτιέν: 38-DDD

Salma Hayek



Έχει το σώμα που κάθε γυναίκα ονειρεύεται και κάθε άντρας φαντασιώνεται. Αυτό που οι νταλικέρηδες θέλουν να το έχουν σε αφίσα μέσα στην καμπίνα. Και όταν το στήθος της άρχισε να φουσκώνει με την εγκυμοσύνη της και το θηλασμό, έγινε ακόμα πιο ποθητή.

Νο σουτιέν: 36-Cs

Sofia Vergara



Αρπάζει κάθε ευκαιρία για προβάλλει τα «κορίτσια» της με κάθε τρόπο, είτε μ’ ένα τελείως κολλητό τιγρέ φόρεμα στην σειρά που πρωταγωνιστή, είτε με τα γνωστά V μπλουζάκια της. Μάλιστα ο μάνατζερ της την είχε συμβουλέψει να κάνει αφαίρεση στήθους όταν ξεκινούσε την καριέρα της. Πάλι καλά που δεν το άκουσε.

Νο σουτιέν: 34-C

Megan Fox



Όπως τα περισσότερα μοντέλα, δεν μπορείς να καταλάβεις πως γίνεται να έχει αυτό το υπέροχο κορμί(τόσο αδύνατη) με αυτό το υπέροχο στήθος που ταιριάζει σε χυμώδεις γυναίκες. Φήμες βέβαια λένε ότι πριν κάποια χρόνια το φούσκωσε λιγάκι. Ακόμα κι έτσι να είναι, μπράβο της που δεν τα παραφούσκωσε σαν κάτι άλλες.

Νο σουτιέν: 34-C

Halle Berry



Πόσες κακίες δεν έχουμε διαβάσει τώρα τελευταία για το γεγονός ότι η Halle γερνάει και η μπογιά της δεν περνά πια. Όσο και να μεγαλώσει, με τέτοια προσόντα, σίγουρα η θέση της στη λίστα μας είναι ισόβια. Ακόμα και μετά τη γέννα της, τα προσόντα της έμειναν ανέπαφα.

Νο σουτιέν: 36-C

Jennifer Love Hewitt



Μπορεί στο παρελθόν να είχε κάποια προβληματάκια με το κορμί της, αλλά ότι κι αν έκανε ένα πράγμα παρέμεινε ακριβώς όπως είχε. Το μπούστο της που φυσικά τρελαίνει τον αντρικό πληθυσμό. Το καλό είναι πως το πήρα χαμπάρι και η ίδια και άρχισε να το προβάλει. Έτσι δήλωσε: «Τα έχω αποδεχτεί σαν ένα υπέροχο αξεσουάρ για κάθε μου εμφάνιση».

Νο σουτιέν: 36-C

Kim Kardashian



Είναι ή δεν είναι δικά της; Ένα ερώτημα που απασχολεί πολύ κόσμο και όχι μόνο γι΄ αυτά τα προσόντα της, αλλά και για τα υπόλοιπα. Εγώ δεν πρόκειται ν’ ασχοληθώ μ’ αυτά. Ακόμα και ψεύτικα να είναι, ο πλαστικός χειρούργος της θα έπρεπε να πάρει μπόνους για την δουλειά που έκανε.

Νο σουτιέν: 32-DD

Scarlett Johansson



Όταν την κοιτάς στα μάτια, απλά χαζεύεις. Ούτε πολύ μεγάλα, ούτε πολύ μικρά, λες και ένας μαγικός θεός υα τοποθέτησε εκεί κι αυτά δεν λένε να πάνε πουθενά. Απλά υπέροχα.

Νο σουτιέν: 34-DD

Katy Perry



Ποια άλλη θα μπορούσε να βρίσκεται στο Νο1; Για να πούμε την αλήθεια δεν το είχαμε πάρει χαμπάρι για τα προσόντα της, μέχρι που πρόσφατα πόζαρε τόπλες για εξώφυλλο περιοδικού. Και εκεί τα είδαμε όλα. Τόσο μικροκαμωμένο κορμί, με τόσο μεγάλα… εύγε!

Νο σουτιέν: 32D
www.men24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες