ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

15/3/11

Η ξανθιά που κάνει την Κινέζα


Οργή έχει προκαλέσει στους υπευθύνους του πανεπιστήμιου UCLA των Η.Π.Α ένα ερασιτεχνικό ρατσιστικό  βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο την μέρα του φονικού σεισμού 9 ρίχτερ στην Ιαπωνία. Μια φοιτήτρια κοροϊδεύει τους Ασιάτες συμφοιτητές της τη στιγμή που σύσσωμη η χώρα θρηνεί (Vid)

Στο βίντεο εμφανίζεται μια ξανθιά φοιτήτρια του ιδρύματος και αναφέρεται απαξιωτικά για τους Ασιάτες φοιτητές του πανεπιστήμιου.

Ο λόγος για την σέξι Αλεξάντρα Γουάλας η οποία εμιμείτο τους Ασιάτες συμφοιτητές της απαντώντας σε ένα κινητό τηλέφωνο στη βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου λέγοντας "Ohhhhhhhh! Ching chong ling long ting tong! Ohhhhhhh!" και προσθέτοντας "Στην Αμερική δεν μιλάμε στα κινητά μας τηλέφωνα μέσα στην βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου".
Το βίντεο ανέβηκε την περασμένη  Παρασκευή, την ημέρα που ο σεισμός και το τσουνάμι συγκλόνισαν  την Ιαπωνία, σκοτώνοντας περίπου 10.000 ανθρώπους και αφήνοντας εκατομμύρια συνανθρώπους μας  χωρίς φαγητό, νερό και στέγη.
Ένας εκπρόσωπος του ιδρύματος δήλωσε στην καθημερινή εφημερίδα του πανεπιστημίου ότι το βίντεο ήταν αποκρουστικό, τονίζοντας ότι "Τα σχόλια της φοιτήτριας είναι αντίθετα των αξιών του πανεπιστημίου".
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες