1 πακέτο χυλοπίτες (500γρ)
750γρ ουκάνικα χωριάτικα κομμένα σε ροδέλες
250 γρ Κεφαλογραβιέρα τριμμένη
2 πράσινες πιπεριές κομμένες σε κομματάκια
1 κουτί ψιλοκομμένα ντοματάκια
1 κρεμμύδι τριμμένο
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Αλατοπίπερο
Εκτέλεση:
Τηγανίζουμε τα λουκάνικα σε μέτρια φωτιά με λίγο ελαιόλαδο και μόλις πάρουν χρώμα προσθέτουμε το κρεμμύδι και μετά την πιπεριά, τα ντοματάκια, το αλατοπίπερο και δύο ποτήρια νερό και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για 15 περίπου λεπτά.
Στη συνέχεια μεταφέρουμε σε ένα πυρέξ, τα λουκάνικα με τη σάλτσα και τρία ποτήρια νερό και τα βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο.
Μόλις το νερό αρχίζει να κοχλάζει ρίχνουμε τα ζυμαρικά και τα αφήνουμε 10 περίπου λεπτά στους 220oC ανακατεύοντας ανά τακτακά χρονικά δοαστήματα για να μην κολλήσουν.
Πασπαλίζουμε με την κεφαλογραβιέρα και σερβίρουμε.
Καλή σας Όρεξη
syntagitisimeras.blogspot.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου